Hoi! Mijn naam is Renzo den Bekker. Je leest mijn eerste Sociaal Kapitaal blog, want ik ben een debutant. Of een groentje…. Of een snotneus…. Jij mag kiezen. In ieder geval, ik sta nu ook klaar om samen met Geert en Jannis bedrijven te helpen met hun social media marketing en nog veel meer. Maak je echter geen zorgen om mijn zelfbenoemde groenigheid: ik heb al op verschillende plekken als marketeer gewerkt. Een belangrijk onderdeel hiervan is natuurlijk social media en dit heb ik altijd als een van de leukste en meest interessante onderdelen op het gebied van marketing beschouwd.

Wie ben ik?

Een 23-jarige enthousiasteling die houdt van koken, muziek en tennis. Omdat ik niet zo graag over mezelf praat heb ik mijn omgeving gevraagd om mij te omschrijven in drie woorden. Daarbij is mensen betrekken in je content een goede social media strategie! Mijn vrienden zijn genadeloos (en totaal niet geschikt om dit soort vragen aan te stellen) dus ik heb enkele woorden buiten beschouwing gelaten. Een greep uit de resultaten:

Moeder; "verbindend, empathisch, initiator"
Vriendin; "flexibel als kneedgumbal"
Vriend; "tranquillo, onverstoorbaar, analytisch"
Oma; "lang, dun en lekker"
Collega; "guy next door"
Bandlid; "spontaan, ontvankelijk, avontuurlijk"

Je leest deze blog waarschijnlijk vanuit professioneel oogpunt en de voorgaande omschrijvingen zijn grotendeels irrelevant. Ik vroeg daarom aan Jannis waarom hij me aan heeft genomen:

Jannis; "positieve uitstraling, assertief, intelligent, studie met betrekking tot marketing en communicatie!"

Die kan ik in mijn zak steken!

Klaar voor een nieuwe uitdaging!

Social media is groots en het blijft zich continue ontwikkelen. Deze dynamiek betekent voor mij eindeloos veel mogelijkheden en toepassingen. Ze zeggen wel eens dat je nooit bent uitgeleerd, maar op het gebied van social media kun je bijna niet anders dan achterlopen. Ik beschouw dit als een gigantische uitdaging, maar het is er eentje die ik graag aan ga! Bewegend beeld is een nieuwe trend in de wereld van social media en het is iets waar ik me graag nog veel verder in wil ontwikkelen. Eerder was ik al bezig met het maken en bewerken van videos en logo animaties voor mijn eigen bedrijfje. Nu kan ik de kennis die ik heb opgedaan nog veel verder uitbreiden en deze specifiek gaan toepassen op de wereld van social media. De combinatie van een jong team en een dynamische omgeving maken dat ik met veel enthousiasme aan de slag ga voor Sociaal Kapitaal.

Dus, daar heb je het: Renzo in een notendop. Ik hoop je binnenkort te voorzien van advies of ontzorging op het gebied van social media!

leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

Social media marketing: tactiek en strategie
Overige Updates
Social media marketing: tactiek en strategie
Nu lezen
Social media marketing: organic growth
Overige Updates
Social media marketing: organic growth
Nu lezen
Trending Topics // Mei 2020
Trending topics
Trending Topics // Mei 2020
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
wil jij naar een hoger niveau?

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact. Daarom komen we graag snel bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Samen met jou kijken we naar de diensten die aansluiten bij de doelstellingen en wensen van jouw bedrijf.

Laten we kennis maken!