Hi, aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Jana van Haaren en zoals je ziet ben ik het nieuwe gezicht binnen Sociaal Kapitaal. Even wat praktische informatie over mij; ik ben 22 jaar oud en woonachtig in het gezellige Venray. Ik ben heel enthousiast om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging! Als pas afgestudeerde kom ik met mijn diploma op zak en vol positieve energie mijn horizon verbreden binnen Sociaal Kapitaal. Ik kan niet wachten om meer ervaring op te doen en te gaan uitvinden wat ik echt het leukste vindt. Want als Creative Business alumna, ben ik een duizendpoot met veel interesses.

Wat maakt mij vrolijk?

Ik ben in mijn element wanneer ik lekker creatief bezig ben; met een camera in mijn hand, leg ik graag mooie plaatjes vast. Als ik iemand hoor zeggen dat hij of zij ergens een foto van nodig heeft, sta ik dan ook al gauw op de stoep. Daarnaast ben ik groot fan van muziekfestivals en kun je me elk jaar op verschillende festivalweides terugvinden. Ook ontdek ik graag nieuwe plekken en ben ik het liefst op reis. Zo zag je me afgelopen winter een wandeling maken bij -30 in Fins Lapland, en spotte ik nog geen maand geleden walvissen en dolfijnen op de Azoren. Oh, en ik word heel blij van het knuffelen met mijn hond.

Waar ben ik goed in? 

Tijdens mijn studie, aan Breda University of Applied Sciences, ben ik me gaan focussen op de wondere wereld van marketing en communicatie. Ik liep stage binnen drie bedrijven waar ik al van het vak heb mogen proeven. Mijn eerste stageperiode was bij Rotterdam Ahoy. Hier was ik deel van het corporate marketing- en communicatieteam. Tijdens het Eurovisie Songfestival wist ik het zeker, hier wil ik meer van weten! Daarna sloot ik aan bij het team communicatie en reputatie binnen de Efteling. Hier leerde ik nog meer van het vakgebied, binnen een bedrijf dat een prachtig merkverhaal te vertellen heeft. Mijn diploma behaalde ik met mijn afstudeerproject bij De Kei in Geijsteren. Hier schreef ik een compleet marketing- en communicatieplan voor een nieuw merk in de markt met bijpassend op zichzelf staand onderzoek. Dit project heeft me de mogelijkheid gegeven om al mijn opgedane kennis te combineren in een mooie strategie en activerende campagne.

Wat ga ik doen bij Sociaal Kapitaal? 

Na mijn studie wilde ik graag werkend meer ervaring opdoen binnen het vakgebied en uit gaan vinden waarin ik me nog verder wil gaan specialiseren (ik ben namelijk nog lang niet uitgeleerd). Zo gezegd, zo gedaan. Ik raakte in contact met de mannen van Sociaal Kapitaal en na een aantal gesprekken bleek deze uitdaging voor mij de perfecte balans tussen werkervaring opdoen en persoonlijke ontwikkeling. Daarom stel ik me nu graag aan jullie voor als trots nieuw lid van het team van Sociaal Kapitaal!

leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

Pinterest Advertising: Wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf?
Advertising
Pinterest Advertising: Wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf?
Nu lezen
Augmented Reality: dé aanvulling op jouw communicatiestrategie
Contentcreatie
Augmented Reality: dé aanvulling op jouw communicatiestrategie
Nu lezen
Alles over de metaverse!
Contentcreatie
Alles over de metaverse!
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!