Hoi hoi! Welkom bij mijn allereerste blog voor Sociaal Kapitaal en tevens mijn eerste blog ooit. Ik ben Joey, 25 jaar jong, momenteel woonachtig in Maasbree en het nieuwste gezicht bij Sociaal Kapitaal. Grote kans dat we elkaar snel zullen ontmoeten (of al ontmoet hebben), maar hoe dan ook wil ik mij met deze blog voorstellen, toelichten wat mij interesseert en waarom ik de keuze heb gemaakt om bij Sociaal Kapitaal aan de slag te gaan. 

Van voetbal, naar Sociaal Kapitaal

Laten we beginnen met een achtergrond verhaal. Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik een voetbalfan in hart en nieren ben. Niet dat dit zo uitzonderlijk is, verre van zelfs! Sterker nog, net zoals ik, dromen miljoenen andere jongetjes van het profvoetbal. Helaas is een leven als profvoetballer niet voor iedereen weggelegd. Ook niet voor mij.


Wat mij van velen onderscheidt is dat wanneer ik een doel voor ogen heb ik niet stop totdat mijn doel bereikt is. Mijn droom om ooit in het profvoetbal terecht te komen was nog niet verloren. Hoewel dit vanzelfsprekend niet meer ging lukken als voetballer, zag ik mijn kans schoon om deze droom via een andere weg te verwezenlijken. Namelijk via de zakelijke kant van het voetbal. Met deze droom voor ogen en mijn passie en energie voor het voetbal, begon ik in 2015 aan de opleiding SPECO Sportmarketing. Daar ontdekte ik al gauw de kansen en mogelijkheden van social media. Mocht ik daarna nog geen social media verslaving hebben opgebouwd, dan is die toen absoluut ontstaan. In positieve zin dan ;-). Op dat moment wist ik het zeker: social media wordt helemaal mijn ding! Juist die gedachte, een helder doel voor ogen en een hoge dosis werklust hebben ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk niet bij één, maar twee profvoetbalclubs terecht ben gekomen. Waarom dit verhaal? Ik denk dat dit verhaal een goed beeld geeft van wie ik ben als persoon; ambitieus, volhardend en energiek.

So, what’s next?

Terug naar diezelfde mensen die mij een beetje kennen. Die mensen weten ook dat je mij negen van de tien keer aantreft met mijn telefoon in mijn handen. Zoals ik al zei ontdekte ik dat social media echt absoluut mijn ding was en is. Ik vind het heerlijk om lekker creatief bezig te zijn, in contact te komen met (nieuwe) mensen en daarnaast bedrijfsmatig het maximale uit social media te halen. Waarom ik dan precies voor Sociaal Kapitaal gekozen heb? Naast het feit dat ik al deze aspecten perfect toe kan passen bij Sociaal Kapitaal, wil ik graag nóg meer leren over de wereld van social media. Met de kennis en ervaring die Sociaal Kapitaal in huis heeft, ben ik ervan overtuigd dat ik mezelf hier nog verder kan ontwikkelen. Wat ik dan zoal hoop te leren bij Sociaal Kapitaal?  Easy! Ondanks dat ik al regelmatig gewerkt heb met het opzetten van social media campagnes hoop ik de fijne kneepjes hiervan nog beter onder de knie te krijgen. Verder hoop ik mij op grafisch vlak te ontwikkelen. Vanzelfsprekend is het maken en delen van kwalitatief, goede grafische content essentieel om het maximale uit social media te halen. Juist daarom hoop ik deze skill verder te ontwikkelen bij Sociaal Kapitaal.

Al met al kijk ik er met veel plezier en goede moed naar uit om aan de slag te gaan bij Sociaal Kapitaal en kan ik niet wachten om mijn kennis en ervaringen met jullie te delen.


leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

Ephemeral content: 5 redenen waarom jouw bedrijf dit moet inzetten!
Instagram
Ephemeral content: 5 redenen waarom jouw bedrijf dit moet inzetten!
Nu lezen
Maak kennis met Isabel!
Overige Updates
Maak kennis met Isabel!
Nu lezen
Wat doet social media in 2021?
Overige Updates
Wat doet social media in 2021?
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
Op zoek naar échte specialisten?

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact. Daarom komen we graag snel bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Samen bespreken we hoe wij onze kennis en kunde in kunnen zetten voor jouw bedrijf.

Laten we kennis maken!