Hey! Mijn naam is Kevin van Meijel, ik ben 27 jaar jong en woon in Ysselsteyn. In juli ben ik begonnen als Online Marketeer bij Sociaal Kapitaal. Ik ga me bezighouden met social advertising, het inrichten van techniek en creatieve campagnes. Ofwel: een combinatie van statistiek, analyse en creativiteit! 

Het wordt een bijzondere samenwerking. Waarom? Ik mag mijn persoonlijke passie hier combineren met mijn werk. Na een inwerktraject verhuis ik vanaf oktober namelijk naar Valencia en werk ik grotendeels vanuit deze mooie stad in Spanje. Een ontdekkingstocht die ik samen met Sociaal Kapitaal aan ga. Hoe leuk is dat! 

Waar word ik blij van?

Mijn grote passie: Hispanidad! Na het volgen van de minor Spaanse taal & cultuur ging er een wereld voor me open. In datzelfde jaar werkte ik een zomervakantie op een Spaanse camping, twee jaar later maakte ik een supertoffe reis door onder andere de Spaanstalige landen Mexico en Cuba en tijdens de corona-periode werkte ik een half jaar ‘thuis’ vanuit het mooie Valencia. Ik kon er geen genoeg van krijgen, dus zocht ik naar een functie waarbij ik mezelf kan ontwikkelen én kan genieten van mijn passie. Deze functie vond ik hier, bij Sociaal Kapitaal! 

“Mijn grote passie: Hispanidad! Na het volgen van de minor Spaanse taal & cultuur ging er een wereld voor me open.”

In mijn dorpje Ysselsteyn heb ik ook veel hobby’s waar ik blij van word. Zo voetbalde ik drie keer per week (natuurlijk met derde helft) en ga ik geregeld een ronde wielrennen. Ook organiseerde ik activiteiten bij de voetbalvereniging en onze jeugdsoos Jera en help ik mee bij de organisatie van Jera On Air (een festival met 10.000 bezoekers per dag). Heel leuk om te doen met vrienden en andere dorpsgenoten.

Wat heb ik al gedaan?

Zes jaar geleden studeerde ik af aan SPECO Sportmarketing op de Fontys in Tilburg. Een bedrijfseconomische opleiding in de richting van sport, zoals je misschien al vermoedde. Een leuke opleiding met een breed vakkenpakket.

Tijdens mijn studie wist ik nog niet precies wat mijn favoriete richting was binnen dit brede pakket. Dit heb ik mogen ontdekken in mijn korte werkcarrière bij Lely Center Venray. Hier werkte ik zo’n zes jaar, waarbij ik verschillende functies heb ingevuld. Ik startte als projectmedewerker, ging verder als aftersales adviseur en pakte vervolgens de eerste marketingfunctie binnen het bedrijf op. Dit was een hele brede functie: van het voorbereiden van open dagen, tot sociale mediamarketing tot het meedenken met tactische marketingkeuzes. Tussendoor werkte ik ook een half jaar als recruitment consultant bij Adecco Venlo. Kortom, ik heb vele dingen mogen leren in mijn eerste werkjaren en ontdekt waar mijn interesses liggen. 

Tijd voor specialisatie!

Deze interesse heb ik gevonden en ik mag me er binnen Sociaal Kapitaal verder op specialiseren: Online Marketing. Inmiddels heb ik al kennis gemaakt met het gezellige, enthousiaste team en heb ik super veel zin te bijdragen aan de successen!

leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

De Vennootschap Podcast
Podcast
De Vennootschap Podcast
Nu lezen
Podcast | What's your story | Geert Groen
Podcast
Podcast | What's your story | Geert Groen
Nu lezen
Maak kennis met Jana!
Overige Updates
Maak kennis met Jana!
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!