Hey leuke lezer!

Hoe weet ik nu dat jij leuk bent? Dat je gekozen hebt om meer te lezen, zegt al heel veel! Genoeg over jou, laten we het over mij hebben. Daarvoor heb je verder geklikt natuurlijk. ;)  

Ik ben Lisanne Wisgerhof, 27 jaar en nieuw bij Sociaal Kapitaal. Inmiddels ben ik alweer even aan de slag als Social media specialist en content manager. Met mijn creatieve ideeën, social media kennis en projectmanagement skills ga ik onze klanten voorzien van strategie en content die raakt, nieuwsgierig maakt en inspireert om zo de gewenste doelen te behalen. 

Van de grote stad naar het prachtige Limburgse dorp

Als je me zou horen praten, dan hoor je dat mijn roots niet in het zuiden liggen. Ik ben namelijk 4 jaar geleden vanuit Rotterdam naar Venray verhuisd (pssst niet tegen Naud zeggen, maar ik ben dus eigenlijk voor Feyenoord). Voor een baan als productieleider bij Haegens Media besloot ik mijn baan bij Jeugdtheaterschool Hofplein en appartement in Rotterdam in te ruilen voor het pittoreske Venray. De grote stad hoef ik maar weinig te missen, want ik heb het druk genoeg met tennissen, gezellige terrasjes bezoeken en gemeentepolitiek. 

Bij Haegens Media heb ik drie jaar lang hard meegewerkt aan de content voor de YouTube-kanalen van YouTuber Dylan Haegens. Ik was altijd al dol op social media, maar binnen deze baan heb ik steeds meer geleerd op het gebied van (influencer)marketing en videografie. Ook ontwikkelde ik me als trendwatcher op het gebied van social media trends op diverse platformen. Ik kan dan ook niet beweren dat ik nog nooit een TikTok dansje in de woonkamer geprobeerd heb. De interesse in marketing bleef kriebelen en een baan binnen marketing liet dan ook niet lang op zich wachten. Midden in de pandemie ging ik aan de slag als Video Content Creator bij CITAVERDE College (inmiddels na een fusie Yuverta). Alleen er miste toch nog iets...

Van Sociaal Kapitaal klant naar werknemer 

Sinds ik in Venray woon, ben ik ook actief in de gemeentepolitiek voor VENRAY Lokaal. Ik behandel diverse stukken in de raadscommissies en ben daarnaast ook voorzitter van de PR commissie van onze partij. In 2020 leerde ik Jannis kennen, omdat VENRAY Lokaal klant was van Sociaal Kapitaal. Na een succesvol traject was het gevoel zo goed, dat er bij mij een wens ontstond om zelf voor Sociaal Kapitaal aan de slag te gaan. Toen deze wens steeds sterker werd en ik Jannis toch aan de lijn had, werd deze uitgesproken en al snel werd er een eerste koffiemoment gepland. Inmiddels een aantal koppen koffie verder was er een match en werd mijn wens werkelijkheid. 

Ik heb er zin in! 

Ik schrijf dit op mijn eerste werkdag, maar ben nu al overtuigd dat ik de goede keuze heb gemaakt. Het jonge team, de werksfeer en uiteenlopende klanten zijn aanwezig, dus aan uitdaging en werkplezier geen gebrek. Ik kan dan ook niet wachten mijn tanden te zetten in diverse projecten en de kracht van de organisaties om te gaan zetten naar strategieën en passende content. Uitgebreider kennismaken of meer weten wat ik of wat we voor je kunnen doen? Stuur me dan zeker een berichtje! 

leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

Trending Topics // September 2021
Trending topics
Trending Topics // September 2021
Nu lezen
Moet je TikTok wel of niet inzetten voor jouw bedrijf?
Overige Updates
Moet je TikTok wel of niet inzetten voor jouw bedrijf?
Nu lezen
Trending Topics // Augustus 2021
Trending topics
Trending Topics // Augustus 2021
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
Op zoek naar échte specialisten?

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact. Daarom komen we graag snel bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Samen bespreken we hoe wij onze kennis en kunde in kunnen zetten voor jouw bedrijf.

Laten we kennis maken!