Overige Updates

Maak kennis met Nina!

Geschreven door
Maak kennis met Nina!

Heyhey! Mijn naam is Nina Verhaegh. Ik ben 19 jaar en ik woon in het kleine maar gezellige Horst. Eind augustus ben ik begonnen als Stagiaire Design bij Sociaal Kapitaal. Deze stage is onderdeel van mijn opleiding in Den Bosch waar ik in mijn 3e jaar van de opleiding Communicatie & Multimedia Design zit. Tijdens mijn opleiding houd ik me bezig met een ontzettend breed vakken- en takenpakket op het gebied van design. Wat ik hier bijvoorbeeld mag doen is het ontwerpen van posters, websites en nog vele andere dingen!

Wat kom ik precies doen bij Sociaal Kapitaal?

Ik kom vooral om héél veel te leren en ervaring op te doen. Tijdens de opleiding leer ik natuurlijk ook veel maar het échte bedrijfsleven leer je pas echt kennen door erin mee te doen. Na een lange zoektocht ben ik bij Sociaal Kapitaal uitgekomen om stage te komen lopen en hier ben ik dan ook erg blij mee. Hier hoop ik veel te kunnen leren en het natuurlijk ook erg gezellig te hebben met mijn nieuwe collega’s!

Wat zijn mijn passies?

Muziek is erg belangrijk voor mij: ik vind het supervet om festivals en concerten te bezoeken. Festivals zoals Rock Werchter bijvoorbeeld, waar ik afgelopen zomer te vinden was. Zelf hou ik er ook van om muziek te maken. Ik speel al een aantal jaar piano en sinds kort ook elektrische gitaar. Dat laat ook meteen zien hoe gevarieerd mijn muzieksmaak is. Naast mijn passie voor muziek vind ik het super leuk om een goed potje te tennissen. Dit heb ik een aantal jaar met veel plezier gedaan. Verder sport ik niet heel veel maar hou ik ervan om lekker wat snacks te pakken en op de bank te ploffen en een goede serie op te zetten. Daar kom ik de week goed mee door!

Heel veel zin in!

Buiten alles wat ik hier ga leren hoop ik ook mijn bijdrage te kunnen leveren bij Sociaal Kapitaal. Ik heb er zin in en ik hoop dat ik binnenkort ook aan meerdere klanten mijn creatieve werk kan laten zien!

leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

Maak kennis met Marijn
Overige Updates
Maak kennis met Marijn
Nu lezen
Adverteren met behulp van AI: Hoe Meta's AI jouw marketing boost
Advertising
Adverteren met behulp van AI: Hoe Meta's AI jouw marketing boost
Nu lezen
AI, regelgeving & meer: 5 social advertising trends voor 2024
Advertising
AI, regelgeving & meer: 5 social advertising trends voor 2024
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!