Overige Updates

Spanning: Ondernemersprijs Horst aan de Maas

Geschreven door
Spanning: Ondernemersprijs Horst aan de Maas
Jannis van den Heuvel

Het is alweer bijna 5 maanden geleden dat we voor het eerst hoorden dat we genomineerd zijn voor de Ondernemersprijs van Horst aan de Maas. Nog steeds zijn we enorm vereerd en de tijd is snel gegaan vanaf dat moment. 22 november is het namelijk al zover; dé uitreiking van 2018. Op basis van de thema’s ‘duurzaam ondernemen’ en ‘innovatie’ zijn wij, samen met Smaakboerderij De Gastendonk en Kurstjens Recycling, genomineerd voor deze prachtige prijs. We hebben er al behoorlijk wat interviews, fotomomentjes en presentaties op zitten en nu rest ons niets anders dan wachten (en werken natuurlijk, want dat houdt niet op!). Dat brengt wel de nodige spanning met zich mee, als we eerlijk zijn. Want hoe loop je een podium op? En wat zeg je dan eigenlijk? We voelen ons een beetje alsof we teruggaan in de tijd, naar onze eerste spreekbeurt in groep 8, over konijnen.

De genomineerden voor 2018!

Toch hebben we vertrouwen, want samen hebben we heel hard gewerkt om te zorgen dat het verhaal van Sociaal Kapitaal klopt. Met liefde hebben we geluisterd naar onze klanten en medewerkers. Met aandacht dachten we na over onze dienstverlening. Samen hebben we stap voor stap gezorgd dat we een bedrijf op hebben gebouwd dat klaar is voor de toekomst. We zijn trots en vereerd dat we dit mee mogen maken en gaan proberen om er samen vooral zoveel mogelijk van te genieten! In ieder geval een stuk meer dan tijdens die spreekbeurt in groep 8.

Zien we je op 22 november in de Mèrthal?

leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

Maak kennis met Marijn
Overige Updates
Maak kennis met Marijn
Nu lezen
Adverteren met behulp van AI: Hoe Meta's AI jouw marketing boost
Advertising
Adverteren met behulp van AI: Hoe Meta's AI jouw marketing boost
Nu lezen
AI, regelgeving & meer: 5 social advertising trends voor 2024
Advertising
AI, regelgeving & meer: 5 social advertising trends voor 2024
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!