Overige Updates

Spanning: Ondernemersprijs Horst aan de Maas

Geschreven door
Spanning: Ondernemersprijs Horst aan de Maas
Jannis van den Heuvel

Het is alweer bijna 5 maanden geleden dat we voor het eerst hoorden dat we genomineerd zijn voor de Ondernemersprijs van Horst aan de Maas. Nog steeds zijn we enorm vereerd en de tijd is snel gegaan vanaf dat moment. 22 november is het namelijk al zover; dé uitreiking van 2018. Op basis van de thema’s ‘duurzaam ondernemen’ en ‘innovatie’ zijn wij, samen met Smaakboerderij De Gastendonk en Kurstjens Recycling, genomineerd voor deze prachtige prijs. We hebben er al behoorlijk wat interviews, fotomomentjes en presentaties op zitten en nu rest ons niets anders dan wachten (en werken natuurlijk, want dat houdt niet op!). Dat brengt wel de nodige spanning met zich mee, als we eerlijk zijn. Want hoe loop je een podium op? En wat zeg je dan eigenlijk? We voelen ons een beetje alsof we teruggaan in de tijd, naar onze eerste spreekbeurt in groep 8, over konijnen.

De genomineerden voor 2018!

Toch hebben we vertrouwen, want samen hebben we heel hard gewerkt om te zorgen dat het verhaal van Sociaal Kapitaal klopt. Met liefde hebben we geluisterd naar onze klanten en medewerkers. Met aandacht dachten we na over onze dienstverlening. Samen hebben we stap voor stap gezorgd dat we een bedrijf op hebben gebouwd dat klaar is voor de toekomst. We zijn trots en vereerd dat we dit mee mogen maken en gaan proberen om er samen vooral zoveel mogelijk van te genieten! In ieder geval een stuk meer dan tijdens die spreekbeurt in groep 8.

Zien we je op 22 november in de Mèrthal?

leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

Terug- en vooruitblikken met Sociaal Kapitaal
Overige Updates
Terug- en vooruitblikken met Sociaal Kapitaal
Nu lezen
2020: Dé trends voor social media marketeers
Overige Updates
2020: Dé trends voor social media marketeers
Nu lezen
“Es gibt nur eine Borussia”
Overige Updates
“Es gibt nur eine Borussia”
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
wil jij naar een hoger niveau?

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact. Daarom komen we graag snel bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Samen met jou kijken we naar de diensten die aansluiten bij de doelstellingen en wensen van jouw bedrijf.

Laten we kennis maken!