Dit zijn wij

wij zijn sociaal kapitaal

Van toegevoegde waarde

Met onze specialistische kennis en kunde voegen wij waarde toe aan jouw organisatie. Samen met onze klanten werken we aan effectieve marketing- en communicatieplannen om de beoogde doelstellingen te realiseren. Wij zijn strategisch van aard, maar altijd op de praktijk gericht. Wij gaan voor langdurige, waardevolle relaties en geloven dat je deze enkel kunt onderhouden door extreem duidelijk te communiceren en door jezelf te zijn.

dit zijn wij

Maak kennis met onze experts

Marketing- en communicatieprofessionals die met een enorme ambitie en drive waarde willen toevoegen aan jouw organisatie.

Jannis van den Heuvel
Jannis van den Heuvel

🤝 project manager
♟️ marketing strateeg
🎶 music lover

Strategische vraagstukken? Dit wonderkind lost ze op als Zweedse kruiswoordpuzzels. Een connaisseur die weet hoe en wanneer jouw klanten denken.

Geert Groen
Geert Groen

👋 project manager
🎨 creatieve strateeg
😻 katten gek

Beschikt over een absurd scherp oog en een buitenproportionele dosis creativiteit. Hij wordt één met jouw doelgroep en weet iedereen te overtuigen.

Isabel Titulaer
Isabel Titulaer

✌️ project manager
🧠  slimme strateeg
🍷 wijn kenner

Net als een goed glas wijn, laat ze ons zien dat kennis en kunde met de jaren enkel beter worden! Op zoek naar een brok ervaring? No need to look any further…

Milou Boots
Milou Boots

🖖 content manager
🤓 insta geek
📸 foto fanaat

Een sociale energiebom die hét verschil maakt voor jouw bedrijf. Ze is visueel ingesteld, kritisch, zeer overtuigend en heeft een onstilbare honger naar grote successen.

Milou Boots
Joey Ritter

👍 content manager
🎯 advertentie wonder
⚽ wandelende voetbalencyclopedie

Deze rasechte social ads specialist zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat ieder bericht in perfecte staat wordt afgeleverd bij jouw doelgroep.

Milou Boots
Nina Smeijsters

🤘 content manager
✍️ seo specialist
🎬 edit ster

Schrijven kan onze vrolijke, vriendelijke verschijning als de beste en als volleerd film-editor weet ze met haar video’s jouw doelgroepen te boeien en te binden.

Milou Boots
Naud Jacobs

🙌 content manager
🦸🏻 advertentie held
🕺 disco koning

Hij is dé belichaming van social media: vele vrienden, grappen die bij iedereen goed vallen én een like-duim die immer fier de lucht in wijst. #teamnaud #naudftw

Milou Boots
Lisanne Wisgerhof

☝️content manager
📹 video vedette
🗳️ passie voor politiek

Onze Rotterdamse rots in de branding. Goed gebekt en bepakt met de nodige experience op het gebied van video en social media gaat ze geen enkele uitdaging uit de weg.

Milou Boots
Emily Hochstenbach

💪 content manager
📝 creatieve copy
🤾🏻 handbal hero

Vanuit het zonnige zuiden, komt ze iedere dag naar het noorden gereden om jouw social media content naar een hoger plan te tillen. Gewapend met een creatieve pen gaat ze voor goud!

Icon sociaal kapitaal bedrijven

Meer dan 400 waardevolle samenwerkingen

Leads, klanten, kandidaten of medewerkers: jouw doelgroep staat bij ons centraal. Wij binden, verbinden en activeren de juiste netwerken aan de hand van jouw merkverhaal en krachtige content die raakt. Van gerichte social media campagnes tot een website die converteert, van een ijzersterke sales pitch tot een contentstrategie die zorgt voor ambassadeurs.

arrow
Op zoek naar échte specialisten?

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact. Daarom komen we graag snel bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Samen bespreken we hoe wij onze kennis en kunde in kunnen zetten voor jouw bedrijf.

Laten we kennis maken!
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.