Dit zijn wij

wij zijn sociaal kapitaal

Een merk waar je bij wilt horen

Wij zijn Sociaal Kapitaal en wij geloven dat een goed verhaal verkoopt. Nike, Apple en CoolBlue: ze hebben één ding met elkaar gemeen. Een ijzersterk verhaal dat mensen raakt, bindt en activeert. Een betoverend verhaal dat tot leven komt en overal tot in detail wordt doorgevoerd. Een verhaal waar mensen zich tot aangetrokken voelen. Een merk waar ze bij willen horen.

Met onze specialistische kennis en kunde voegen wij waarde toe aan jouw organisatie. Samen met onze klanten werken we aan doeltreffende marketing- en communicatieplannen om de beoogde doelstellingen te realiseren. Strategisch van aard, maar altijd op de praktijk gericht. Wij gaan voor langdurige, waardevolle relaties en geloven dat je deze enkel kunt onderhouden door extreem duidelijk te communiceren en door jezelf te zijn.

dit zijn wij

Maak kennis met ons team

Marketing- en communicatieprofessionals die met een enorme ambitie en drive waarde willen toevoegen aan jouw organisatie.

Jannis van den Heuvel
Jannis van den Heuvel

♟️ marketingstrateeg
🙏 spiritual junkie

Strategische vraagstukken? Dit wonderkind lost ze op als Zweedse kruiswoordpuzzels. Een connaisseur die weet hoe en wanneer jouw klanten denken.

Geert Groen
Geert Groen

🎨 creatief conceptdenker
😻 kattengek

Beschikt over een absurd scherp oog en een buitenproportionele dosis creativiteit. Hij wordt één met jouw doelgroep en weet iedereen te overtuigen.

Milou Boots
Frederike Roelofs

📖 straffe storyteller
🍿 filmfanaat

De nieuwste blockbusters, rom-coms en actiefilms? Frederike knows best! Met haar uitgebreide filmkennis weet ze hoe ze de kracht van storytelling toe kan passen in rake content.

Paul Cremers
Paul Cremers

🖌️ multimediaal designwonder
☕ koffieconnaisseur

Van logo to huisstijl, van augmented reality tot volledige visual identities. Deze knappe man heeft smaak en laat jouw merkverhaal tot leven komen in 2D, 3D en 4D.

Milou Boots
Nina Smeijsters

🎤 razende reporter
🎬 edit-ster

Schrijven kan onze vrolijke, vriendelijke verschijning als de beste en als volleerd film-editor weet ze met haar video’s jouw doelgroepen te boeien en te binden.

Milou Boots
Naud Jacobs

🦸🏻 advertentieheld
🕺 discokoning

Hij is dé belichaming van social media: vele vrienden, grappen die bij iedereen goed vallen én een like-duim die immer fier de lucht in wijst. #teamnaud #naudftw

Milou Boots
Lisanne Wisgerhof

📹 videovedette
🗳️ passie voor politiek

Onze Rotterdamse rots in de branding. Goed gebekt en bepakt met de nodige experience op het gebied van video en social media gaat ze geen enkele uitdaging uit de weg.

Milou Boots
Emily Hochstenbach

📝 creatieve copy
🤾🏻 handbalhero

Vanuit het zonnige zuiden, komt ze iedere dag naar het noorden gereden om jouw social media content naar een hoger plan te tillen. Gewapend met een creatieve pen gaat ze voor goud!

Kevin van Meijel

⚡ Online marketinggod
🌞 Spaanse zonaanbidder

Maak kennis met onze online alleskunner. Van creatieve marketingcampagnes tot glasheldere data-analyses, he’s got it! Tegen deze knappe kop kan Julio Iglesias niet op.

Jana van Haaren

👑 Queen of content
🐶 Hondenknuffelaar

Deze vrolijke Limburgse verschijning weet van iedere tekstflard en ruw beeld het 'perfecte plaatje' te creëren. Jana, a.k.a. The Queen, bindt, raakt én zet iedere doelgroep aan tot actie.

Luka Urlings

🖼️ Artistiek beeldmaker
📸 Schiet met scherp

Strike a pose! Met tal van creatieve vaardigheden, laat ze haar gevoel voor emotie & verhaal spreken. Van pakkende foto’s en video’s tot attractief design: Luka verheft ieder beeld tot kunst.

Icon sociaal kapitaal bedrijven

Meer dan 400 waardevolle samenwerkingen

Leads, klanten, kandidaten of medewerkers: jouw doelgroep staat bij ons centraal. Wij binden, verbinden en activeren de juiste netwerken aan de hand van jouw merkverhaal en krachtige content die raakt. Van moddervette social media campagnes tot een website die converteert, van een ijzersterke sales pitch tot een contentstrategie die zorgt voor ambassadeurs.

arrow
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.