Dit zijn wij

wij zijn sociaal kapitaal

Een social media bureau sinds 2014

Wij geloven in de kracht van sociale verbindingen en zijn gek van alles wat te maken heeft met online marketing en communicatie.  Het online landschap verandert constant en we snappen dat het voor jou onmogelijk is om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Wij zitten bovenop iedere nieuwe ontwikkeling en delen onze kennis maar al te graag met jou. Wij luisteren naar onze klanten en maken op basis daarvan beslissingen: op deze manier zijn wij in staat om diensten aan te bieden waar jij op zit te wachten.

Team Sociaal Kapitaal
Maak kennis met ons team

Dit zijn onze experts

Jannis van den Heuvel Sociaal Kapitaal
Jannis van den Heuvel

Eigenaar en social media strateeg

Geert Groen Sociaal Kapitaal
Geert Groen

Eigenaar en social media strateeg

Erwin Maas Sociaal Kapitaal
Erwin Maas

Social media strateeg

Theuntje Vullings Sociaal Kapitaal
Theuntje Vullings

Social media trainee

Icon sociaal kapitaal bedrijven

Meer dan 140 bedrijven naar een hoger plan

Sinds 2014 ondersteunen wij bedrijven en organisaties op het gebied van social media en inbound marketing. Net als jij is iedere klant uniek en we doen er dan ook alles aan om het verhaal van deze klant te achterhalen en te verspreiden. Ambassadeurs zijn van essentieel belang voor een doeltreffende marketingstrategie en wij weten hoe we de juiste mensen kunnen inspireren. Wij activeren jouw netwerk, jouw sociale kapitaal.

arrow
wil jij naar een hoger niveau?

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact. Daarom komen we graag snel bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Samen met jou kijken we naar de diensten die aansluiten bij de doelstellingen en wensen van jouw bedrijf.

Laten we kennis maken!
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.