De voordelen van Facebook

Zakelijk Facebook: haal alles uit dit populaire medium

Het meest gebruikte social media platform van dit moment is Facebook. Wereldwijd kent Facebook meer dan twee miljard gebruikers en in Nederland zijn dit meer dan 10 miljoen gebruikers. Geen wonder dat zoveel bedrijven hun doelgroep op dagelijkse basis proberen te bereiken met waardevolle content.

De grootste voordelen van Facebook marketing voor jouw bedrijf op een rijtje

Doordat vele Facebook-gebruikers het medium dagelijks bezoeken, Facebook het gedrag van haar gebruikers volgt (zowel op het medium als daarbuiten), is Facebook voor bedrijven een erg interessant medium om in te zetten voor marketingdoeleinden. Op de allerjongsten na, zijn alle doelgroepen hier vertegenwoordigd en door de vele marketingopties zijn jouw klanten snel te bereiken. Facebook mag dan ook niet ontbreken in de hedendaagse marketingmix. De belangrijkste voordelen van Facebook marketing voor bedrijven op een rijtje:

  • Facebook maakt zeer doelgerichte en efficiënte marketing mogelijk;
  • interacteer direct met je (potentiële) doelgroep;
  • vergoot je naamsbekendheid door de inzet van advertenties;
  • trek meer bezoekers naar je website;
  • genereer meer conversies in de vorm van leads of sales;
  • adverteren is goedkoper dan adverteren via traditionele media.
facebook marketing limburg

Facebook specialist

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Facebook marketing voor jouw bedrijf? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met Sociaal Kapitaal. Wij bieden Facebook begeleiding aan voor bedrijven die zelfstandig aan de slag willen gaan met deze vorm van marketing. Daarnaast is het mogelijk om de gehele social media marketing van je bedrijf door ons actief te laten beheren, zodat je zeker weet dat jouw doelgroepen op de juiste manier worden bereikt.

Meer over onze werkwijze & diensten
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.