Social Media Begeleiding

Een doeltreffende social media strategie

Sociaal Kapitaal denkt met je mee bij het positioneren van jouw bedrijf op social media. We komen bij je langs voor een geheel vrijblijvend gesprek waarin we bepalen welke social media voor jouw bedrijf interessant zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een doeltreffende social media strategie. Wij leggen de keuze voor de intensiteit en de tijdsduur van de samenwerking met Sociaal Kapitaal bij jou neer.

Tijdens onze social media begeleiding doorlopen we de volgende stappen:

  • Samen bespreken we wat de doelstellingen, de doelgroepen en het authentieke verhaal van jouw bedrijf, zodat de juiste boodschap wordt overgebracht bij de juiste mensen. Al deze onderdelen vormen tezamen met concrete organische en promotionele content de social media strategie.
  • We geven cursussen waarin we de beheerder (en eventuele collega’s) van de social media pagina(s) instrueren en alle mogelijke functies van het betreffende medium bespreken. Hiertoe behoren ook de uitgebreide statistieken- en advertentiemodules.
  • Sociaal Kapitaal loopt alle instellingen na van de social media pagina(s) en bekijkt of teksten en lay-out verfijnt kunnen worden. Daarnaast wordt bekeken hoe de overige online marketing uitingen, zoals een website, blogs en nieuwsbrieven hierbij aansluiten en of deze media geoptimaliseerd kunnen worden.
  • Naast bovenstaande diensten bieden we tevens een interne seminar aan ten behoeve van de volledige integratie van het social media beleid binnen het bedrijf. Gedurende het abonnement bieden wij hulp waar nodig, monitoren wij de social media pagina's en komen wij op maandelijkse basis langs om de voortgang op de betreffende social media pagina(s) te bespreken.
social media begeleiding

Doeltreffende social media marketing voor jouw bedrijf

Het uitgangspunt van Social Media Begeleiding van Sociaal Kapitaal: bovenstaande zaken worden in een abonnementsvorm gegoten met als doel ‘kennisoverdracht’. Na afloop van het abonnement is de uitgangspositie dat je voldoende handvaten hebt om zelfstandig en doeltreffend te werk te gaan. Het is eveneens mogelijk om het beheren van jouw social media pagina(s) uit te besteden aan Sociaal Kapitaal.

Wil je bovenstaande mogelijkheden vrijblijvend met ons bespreken? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij je langs.

Meer over onze werkwijze & diensten
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.