Social Media Training

Social media trainingen voor bedrijven

Sociaal Kapitaal geeft social media trainingen aan bedrijven en organisaties. Het is mogelijk om ons in te schakelen wanneer je alles te weten wilt komen over sociale media als Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, YouTube en Google+ of wanneer je meer wilt doen met social webcare services als Facebook Messenger of WhatsApp. In deze social media workshops leggen we (toekomstige) beheerder(s) van zakelijke social media pagina’s uit wat de functies zijn van platformen als Facebook, lopen we instellingen van de zakelijke social media pagina’s na, geven we aan welke statistieken relevant zijn en stellen we samen een betaalde advertentie in, zodat je na deze social media cursus optimaal gebruik kunt maken van je zakelijke social media pagina.

social media training

Meest gekozen social media trainingen

De social media trainingen van Sociaal Kapitaal zijn geheel naar eigen wens in te richten. Onze top 3 meestgekozen social media trainingen zijn:

  • Training Facebook; in deze facebook training/workshop bespreken we alle relevante functies van de zakelijke Facebookpagina, lopen we de instellingen van jouw bedrijfspagina na, laten we zien welke statistieken je met regelmaat moet checken en stellen we samen een betaalde advertentie in. Daarnaast beantwoorden we al je vragen en kijken we kritisch naar de privacyinstellingen van je persoonlijke Facebookprofiel.
  • Training LinkedIn; in de LinkedIn training/workshop leggen we de beheerder(s) van de zakelijke LinkedInpagina uit hoe je zoveel mogelijk mensen kunt bereiken met je updates, bespreken we de mogelijkheden die je als bedrijf op LinkedIn hebt om advertenties en vacatures te plaatsen, bespreken we de essentiële rol van de medewerkers van het bedrijf met een LinkedInprofiel én professionaliseren we de persoonlijke LinkedInprofielen van de beheerders.
  • Training Instagram; sinds het najaar van 2016 is het mogelijk om een zakelijk Instagram profiel aan te maken. In deze Instagram training/workshop laten we beheerders zien wat de functies zijn van dit sociale medium, bekijken we welke hashtags relevant zijn voor het bedrijf, bespreken we de statistiekenmodule van Instagram en geven we aan hoe je Instagram zakelijk gezien het beste kunt inzetten. Daarnaast bespreken we de mogelijkheden van een Facebook koppeling.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een cursus online marketing en social media? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer over onze werkwijze & diensten
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.