What's your story?

Het is niet jouw product dat verkoopt; het is jouw verhaal dat mensen raakt, bindt en activeert. Welkom bij Sociaal Kapitaal. Jouw one-stop-shop voor een succesvol bedrijf, tal van ambassadeurs en kwaliteitsmedewerkers in overvloed. Wij creëren en verspreiden krachtige verhalen: van strategie tot concept, van content tot advertising.

👌
Strategisch sterk
👍
Krachtige content
🙌
Social media specialist
🤘
Échte ambassadeurs
PICTURE THIS

Jouw bedrijf is succesvol!

Je beschikt over een heldere visie en van mond tot mond gaat jouw merk rond. Producten en diensten gaan als een trein en vacatures worden direct ingevuld. Iedereen is laaiend enthousiast en wil iets van je.

Klinkt geweldig, nietwaar?
Helaas... de realiteit is meestal anders.

Time to wake up. Het zijn niet jouw geweldige producten die zichzelf verkopen. Goede verhalen verkopen. Nike, Apple en CoolBlue, ze hebben één ding met elkaar gemeen: een ijzersterk verhaal dat raakt, bindt en activeert. Wij creëren merken waar mensen bij willen horen.

werkwijze & diensten

We think, we create, we share

We think

We ontwikkelen  een krachtige merkpositionering, een betoverend merkverhaal en een doeltreffende contentstrategie die doelgroepen raakt, bindt en activeert.

We create

Onze contentspecialisten creëren overtuigende campagnes én doen waar ze het beste in zijn: het produceren van sterke content in tekst, beeld én geluid.

We share

Wij verzorgen de gerichte verspreiding van jouw content. Op het juiste moment, bij de juiste doelgroep. Van social media tot website, van e-mail marketing tot podcast.

"Ik verkoop geen bier, ik verkoop gezelligheid." - Freddy Heineken

onze cases

Resultaten waar we trots op zijn

Ook hier zijn we trots op!
what's your story

We komen graag bij je langs

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!
wat anderen over ons zeggen

Dit is waar wij het voor doen

“We zijn enorm blij dat we  Sociaal Kapitaal hebben benaderd. In slechts een paar sessies kwamen zij tot de kern en werd de basis gelegd voor de verdere uitwerking van de strategie. Kennis van digitale marketing, werd zo gecombineerd met gevoel voor het opbouwen van een merk en waardevolle kennis van social media.”

Judith Stoevelaar Boutique Hotel Beekhuizen
Judith Stoevelaar - Boutique Hotel Beekhuizen

“Samen zijn we een traject gestart om onszelf nog beter op de kaart te zetten. Ons doel is het uitbreiden van onze online klantenkring en nieuwe hobbyisten kennis te laten maken met onze materialen. De eerste resultaten van de online campagnes zijn veelbelovend en wij hebben er het volste vertrouwen in dat onze samenwerking met Sociaal Kapitaal succesvol zal blijven.”

Hobbyshop Nellie Snellen
Nellie Snellen — Hobbyshop Nellie Snellen

“Ik ben zeer te spreken over de samenwerking met Sociaal Kapitaal. Vanuit een sterke identiteit en authentiek merkverhaal zijn we gaan toewerken naar een schitterend, goed-functionerend eindresultaat: een toegankelijke, duidelijke, overzichtelijke website. De website is vakkundig opgezet en straalt tegelijkertijd kracht en dynamiek uit.”

Wim Noorman Eurotech Sports and events
Wim Noorman— Eurotech Sports & Events

“Sociaal Kapitaal heeft mij erg geholpen. Het was echt top hoe ik tussentijds iedere keer een update kreeg en hoe ze mee dachten met het verbeteren van iedere nieuwe advertentie. Zo zag je naar het einde toe dat we steeds beter resultaat behaalden, omdat we steeds beter erachter kwamen wat werkte en wat niet. Voor mij een hele nieuwe ervaring.”

Giel Beelen Can You Feel It
Giel Beelen — Can You Feel It podcast

“Er moet een basis van vertrouwen zijn én wilskracht om een samenwerking succesvol te laten zijn. Die klik vond ik bij Sociaal Kapitaal. Na een traject van kennismaken, verwachtingen uitspreken, strategie bepalen, en taken verdelen zijn we aan de slag gegaan met het optimaliseren van onze activiteiten op social media. Het is fijn dat we direct zien welk bereik en welke interactie er is met onze volgers.”

Eveline Peeters Keiser Europe
Eveline Peeters - Keiser Europe

“Vanuit AB Werkt schakelen wij graag Sociaal Kapitaal in om onze vacatures te delen op social media, waarmee we een nóg breder netwerk aan kandidaten kunnen aanspreken. Dit gaat altijd op een laagdrempelige manier en zorgt voor extra stukje employer branding.

Sabrina Snellen AB Werkt
Sabrina Snellen — AB Werkt

“Ik ben zeer te spreken over de samenwerking met Sociaal Kapitaal. Vanuit een sterke identiteit en authentiek merkverhaal zijn we gaan toewerken naar een schitterende, goed-functionerende website en een en gestructureerde social media strategie.”

Martijn van Eck het LoopCentrum
Martijn van Eck — het LoopCentrum

“Sociaal Kapitaal heeft i.s.m. MarketingMakkers op een creatieve manier onze vacatures onder de aandacht gebracht. Door deze Facebook actie zijn alle vacatures vervuld. Door de samenwerking met Sociaal Kapitaal zijn wij geprikkeld om 'out of the box' te gaan denken.”

Marleen van Leendert
Marleen van Leendert — Van Leendert Transport

“Door de inbreng van Sociaal Kapitaal hebben wij onze Social Media accounts een impuls kunnen geven waar we alleen maar verder op voort kunnen borduren. Daarnaast vinden wij het persoonlijke contact met de adviseurs erg prettig!”

Tim Koppen Dartshopper.nl
Tim Koppen — Dartshopper.nl
groei door samenwerking

HUB73 Marketing

We zijn gevestigd binnen HUB73. Een plek waar ‘groei door samenwerking’ centraal staat en waar we met meer dan 45 professionals op het gebied van externe communicatie en marketingeen open vloer delen: van Google Ads tot podcasts, van videografie tot drukwerk. We’ve got it all.

Bezoek HUB73
neem contact met ons op

We heten je van harte welkom

Vrijblijvend gesprek

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking.

Bedankt voor je aanvraag. Je ontvangt van ons een e-mail met enkele voorstellen voor een afspraak. Tot snel!
Oeps! Daar ging iets niet helemaal goed. Probeer het nog eens.
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.