Hey,

Mijn naam is Naud Jacobs, ik ben 22 lentes jong en geboren en getogen in Kessel. Deze week ben ik begonnen als Social Media & Content Marketeer bij Sociaal Kapitaal. Na een aantal gesprekken met Jannis en Geert dacht ik; daar wil ik ook bij zijn! En zodoende ben ik hier terecht gekomen. Het enthousiasme en de passie voor het vak van de beide heren sprong al snel op mij over. 

Wie ben ik precies? 

Zoals ik net al schreef, kom ik uit Kessel. Zoals we het in Carnavalstermen uitdrukken, ben ik een echte ‘Kesselse Kever’. Ik ben in de zomer van 2020 afgestudeerd aan de opleiding International Marketing op de Fontys International Business School in Venlo. Tijdens mijn opleiding heb ik nog een half jaartje in Spanje gewoond voor mijn Minor. ¿Hablo Español? Si! In het zonnige Spanje heb ik wat levenservaring op kunnen doen en uiteraard dus een (klein) beetje Spaans kunnen leren. 

In mijn vrije tijd kijk ik graag een potje voetbal. Als het even kan dan spring ik de auto in richting Amsterdam om daar naar Ajax te kijken. Het liefst doe ik dat in een vol stadion natuurlijk. Helaas heb ik, door de corona maatregelen, dit de afgelopen tijd niet zo gek vaak kunnen doen. Naast dat ik graag een potje voetbal kijk, speel ik zelf ook nog sporadisch een wedstrijdje. Zelf vind ik dat ik de ster-bankzitter van VV Kessel 5 ben. Het komt trouwens wel goed uit dat ik nu bij HUB73 terecht ben gekomen, nu kan ik de Fifa-spelers hier eens laten zien hoe het wél moet. 

Mijn rol bij Sociaal Kapitaal

Zoals gezegd start ik bij Sociaal Kapitaal als Social Media & Content Marketeer. Een rol die me op het lijf geschreven is. Tijdens mijn opleiding ben ik er namelijk achter gekomen dat het schrijven van (social media) content helemaal mijn ding is. Als ik zie dat de content die ik maak goed scoort, word ik heel erg blij. Klinkt misschien afgezaagd, maar het is wel echt zo! Content schrijven is één ding, maar vervolgens zien dat deze content ook goed scoort is een tweede. Zien dat mensen deze content lezen en waardevol vinden door op berichten te reageren en door berichten te liken, daar doe ik het voor. 

Tijdens het schrijven van dit artikel, ben ik net begonnen aan mijn eerste werkdag op de HUB73 in Horst. Ik ben er nu al van overtuigd, dat ik in dit bolwerk van marketing-fanaten, mijn weg goed zal gaan vinden. Ik ben er ook zeker van overtuigd dat ik hier veel zal gaan leren en zal gaan groeien als marketeer. 

Wil je graag meer weten over mij of over de mogelijkheden die we bij Sociaal Kapitaal voor jou kunnen bieden? Stuur me dan zeker een berichtje. Ik maak graag kennis met je!


leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

Maak kennis met Emily!
Overige Updates
Maak kennis met Emily!
Nu lezen
Maak kennis met Lisanne!
Overige Updates
Maak kennis met Lisanne!
Nu lezen
Reality checklist voor een kwalitatief klantenonderzoek
Strategie
Reality checklist voor een kwalitatief klantenonderzoek
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
Op zoek naar échte specialisten?

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact. Daarom komen we graag snel bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Samen bespreken we hoe wij onze kennis en kunde in kunnen zetten voor jouw bedrijf.

Laten we kennis maken!