Hee hallo! Wat leuk dat je hebt doorgeklikt en meer over mij wilt weten! Ik vertel je graag meer over mijzelf in dit voorstelblog. Want de nieuwe designer bij Sociaal kapitaal: that's me! Voor Sociaal Kapitaal ga ik krachtige content en resultaat gedreven social media strategieën verrijken met visuals. Oftwel, multimediaal design in de breedste zin.

Wie is die nieuwe designer dan?! 

Ik vertel je graag wat meer over mijzelf: ik ben Paul Cremers en ik woon in het prachtige Zuid-Limburg. Al van kleins af aan bezig met design en de nieuwste innovaties. Vandaar dat ik al vrij snel wist wat ik wilde gaan studeren. Namelijk IT en Communicatie Multimedia Design. Tijdens mijn studie ben ik ook gestart als zelfstandig ondernemer in het medialandschap. Van fotografie tot het volledig verzorgen van de branding en van user interfacing tot aan projectmanagement voor domotica in de zorg. Ik vind het echt awesome om als designer aan de slag te gaan. En zodoende heb ik ondertussen veel wensen en doelen mogen vertalen naar toffe ideeën en creatieve realisaties. Dit geeft mij dan ook volle bak energie om elke dag er weer tegenaan te gaan!

Naast dat ik zelf heel graag bezig ben met het maken van creatieve uitingen, geef ik de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan ook graag door aan anderen. Dat doe ik dan ook nog altijd één dag in de week op de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie (NAVB), waar ik les geef in Nieuwe Media. Tijdens mijn lessen komen studenten in aanraking met toekomstige aspecten en disciplines in het medialandschap.

In mijn vrije tijd kun je mij vinden bij mijn grote liefde de Gaggia Classic Pro (Google deze maar!) of achter het fornuis. Naast kokkerellen en espresso’s maken ga ik graag op reis of ben ik bezig met design. Enkele weken geleden, scrollend op Instagram, zag ik een toffe vacature van Sociaal Kapitaal voorbijkomen. De interesse was bij mij al snel gewekt en ik besloot de telefoon te pakken en een belletje te geven. Het belletje gaf mij direct een top gevoel. Dus al gauw volgde het besluit ‘IK GA SOLLICITEREN’

Het werk bij Sociaal Kapitaal

Ondertussen heb ik bijna twee werkweken achter de rug en ben ik trots dat ik in dienst ben bij Sociaal Kapitaal. Op mijn eerste werkdag werd ik hartelijk ontvangen, Jannis en Geert stonden klaar met een goodiebag & chocola, altijd goed! Het team betrekt je direct in gezelligheid en er werden op dag één al aardig wat klussen mijn kant opgeschoven. Naast de gemoedelijke sfeer is er ook veel professionaliteit welke resulteert in een fijne en strakke start. Ik kijk uit naar mijn nieuw avontuur bij Sociaal Kapitaal waar ik al mijn ervaring en enthousiasme in design kan gaan toepassen voor verschillende klanten! Ik sta dan ook te springen om mee te brainstormen over de tofste creatieve campagnes én uiteraard om deze ideeën uit te gaan voeren in de praktijk!

Wil je graag meer weten over mij of over de mogelijkheden die we bij Sociaal Kapitaal voor jou kunnen bieden? Stuur me dan gerust een berichtje. Ik maak graag kennis met je!

leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

De Vennootschap Podcast
Podcast
De Vennootschap Podcast
Nu lezen
Podcast | What's your story | Geert Groen
Podcast
Podcast | What's your story | Geert Groen
Nu lezen
Maak kennis met Jana!
Overige Updates
Maak kennis met Jana!
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!