Social media uitbesteden

Jouw authentieke boodschap bij de juiste doelgroep

Sociaal Kapitaal biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om het beheren van de social media pagina(s) over te laten aan specialisten, zodat jij je kunt richten op de bedrijfsvoering van je eigen bedrijf. Samen met een interne contactpersoon zorgt Sociaal Kapitaal dat de online presentatie van jouw bedrijf op social media perfect in orde is. Wij werken aan de hand van een vast stappenplan:

  • Sociaal Kapitaal denkt met je mee bij het positioneren van je bedrijf op social media. Samen gaan we op zoek naar een doeltreffende social media strategie die gebaseerd is op een authentiek verhaal, buyer persona's en een volledige customer journey zodat we weten wie we moeten bereiken, waar we diegene moeten bereiken en op welk moment.
  • Wat volgt is het opstellen van een social media strategie van het bedrijf, inclusief concrete doelstellingen, tone-of-voice, KPI's en organische en promotionele content.
  • We stellen een contentkalender op welke onze werkzaamheden en planning inzichtelijk maakt.
  • De social media pagina(s) worden juist ingesteld, de getoonde informatie wordt kritisch bekeken en de opmaak van de pagina(s) wordt verfijnd.
  • We stellen betaalde advertenties efficiënt en gericht voor je bedrijf in.
  • Naast bovenstaande diensten, bieden we een interne seminar aan ten behoeve van de volledige integratie van het social media beleid binnen het bedrijf. Daarnaast geven wij gedurende de seminar tal van praktische Instagram en Facebook bedrijfspagina tips.
social media beheren

Sociaal Kapitaal draagt zorg voor jouw social media marketing

Onze specialisten zorgen voor een optimale uitvoering van de social media strategie. Een goede social media marketing kan echter enkel uitgevoerd worden in combinatie met een interne contactpersoon van het bedrijf, welke Sociaal Kapitaal voorziet in content en feedback. Er is namelijk niets vervelenders dan het zien en lezen van social media content die niet waardevol is.

Het is eveneens mogelijk om Sociaal Kapitaal in te schakelen ten behoeve van social media begeleiding, wanneer je zelfstandig aan de slag wilt gaan met social media marketing.

Meer over onze werkwijze & diensten
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.