Social Media Workshops

Social media workshops: Facebook, Instagram, LinkedIn en meer

Is je bedrijf actief op social media, maar hebben jij en jouw collega’s het idee dat het bedrijf nog niet alle kansen benut? Sociaal Kapitaal organiseert Social Workshops om bedrijven wegwijs te maken in de wereld van social media. Wij bespreken tijdens een presentatie op locatie enkele tijd- en kostenbesparende functionaliteiten van social media en geven nuttige tips met betrekking tot een succesvolle marketing op social media. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

  • De zakelijke voordelen van social media marketing; de verschuiving van eenzijdige communicatie naar interactie met je klant. Hoe ga je hier als bedrijf op een goede manier mee om?
  • Doelgroepen en activiteit; op welke sociale netwerken zijn jouw doelgroepen in deze tijd actief en wanneer moet je ze bereiken?
  • Privacy en interne bewustwording; social media marketing vraagt vaak om een het naar buiten brengen van een persoonlijk verhaal. Hoe ga je als bedrijf om met de privacy van je werknemers en welke rol kunnen zijn spelen in het verbeteren van je social media strategie?
  • De do’s en dont’s van adverteren op Facebook en andere social media. Het is op verschillende social media mogelijk om een bericht betaald weg te zetten, zodat deze meer mensen bereikt, meer leads genereert en/of meer conversie bewerkstelligt. Waar moet je als bedrijf op letten?
  • Antwoorden op vragen als "Hoe krijg je meer volgers op Insta?", "Hoe maak ik een zakelijke Facebook pagina?" en "Hoe kan ik een zakelijke LinkedIn pagina maken?".
social media workshops

Onze Social media workshops worden op maat gemaakt

Wij passen onze workshop aan op de wensen van jouw bedrijf en de reeds aanwezige kennis op het gebied van social media. Ben je nog onbekend met het voeren van marketing op social media, dan zorgt Sociaal Kapitaal voor een aangename ontmoeting, waarbij de kracht van deze marketingvorm wordt toegelicht. Is je bedrijf al actief op social media, dan kunnen wij je aan de hand van tips en het tonen van (verborgen) functies verder helpen, zodat je nog efficiënter te werk kunt gaan op de verschillende social media.

Cursus zakelijk gebruik social media voor bedrijven

Het is ook mogelijk om workshops te geven aan een grotere groep mensen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop waarin je de collega’s betrekt die binnen het bedrijf een grote rol spelen op het gebied van marketing óf aan een groep van ondernemers die allen graag meer te weten komen over alle mogelijkheden op social media.

Social media seminars: interessante lezingen voor een breed publiek

Merk je dat de medewerkers van jouw bedrijf niet openstaan voor social media, terwijl zij een sleutelrol vervullen in een efficiënte social media strategie? Wij komen graag bij je bedrijf langs voor een presentatie om de kracht van social media als marketingtool te duiden. Een goede marketing is goed voor het bedrijf en wanneer het goed gaat met het bedrijf, gaat het goed met de medewerkers van dit bedrijf. De inzet van een dergelijke seminar is interne bewustwording, zodat alle neuzen dezelfde kant op wijzen.

Daarnaast kan Sociaal Kapitaal  ook geboekt worden als gastspreker op bijeenkomsten, netwerkborrels en evenementen om deelnemers hiervan meer te vertellen over social media en het verbeteren van je marketingstrategie.

Meer over onze werkwijze & diensten
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.