Waardevolle content

Content voor tal van doeleinden

Wanneer je als bedrijf veel tijd, moeite en/of geld hebt gestoken in het opstellen van een digitale nieuwsbrief, het schrijven van een blog of het (laten) ontwikkelen van een website wil je dat deze inspanningen zoveel mogelijk opleveren. Logischerwijs wil je dat je website hoog scoort in zoekmachines als Google en je hoopt dat je nieuwsbrieven en blogs worden gelezen. De teksten dienen enerzijds rekening te houden met de doelstellingen, de doelgroep(en) en het imago van je bedrijf en anderzijds met de eigenschappen van het medium waarop de tekst geplaatst en gelezen wordt. Je bent wellicht op de hoogte van de waarde van deze marketingmiddelen, maar het schrijven van content kost erg veel tijd en je bent misschien niet 100% zeker van de doeltreffendheid. Het is dan ook verstandig om dit uit te besteden aan specialisten.

Hoog scoren in Google en doelgerichte nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van copywriting? Bij Sociaal Kapitaal zijn we zeer bedreven in het schrijven van teksten die rekening houden met jouw doelgroep, jouw doelstellingen, jouw imago en het medium waarvoor de tekst bedoeld is. Voor onze klanten schrijven we teksten voor websites, waarbij rekening wordt gehouden met SEO (zoekmachine optimalisatie). Daarnaast optimaliseren we teksten, zonder deze geheel te herschrijven. Ook schrijven we activerende teksten voor nieuwsbrieven, zodat jouw bedrijf meer bezoekers naar je website trekt of meer conversies bewerkstelligt.

content sociaal kapitaal

Wij maken content

Naast het schrijven van activerende kwaliteitsteksten voor je website en nieuwsbrieven fungeren wij ook als ghostwriter voor je blogs. Blogs worden veelal door bedrijven ingezet om meer traffic te genereren naar je website en/of om je bedrijf te profileren als autoriteit binnen de branche waarin je actief bent. Wij schrijven aan de hand van een voorafgaand gesprek je blogs en vragen jou om minimale, gerichte feedback, zodat de tijd die je hiermee kwijt bent geminimaliseerd wordt en je blogs geoptimaliseerd worden. Meer weten over onze diensten betreffende het schrijven van creatieve content? We komen graag geheel vrijblijvend bij je langs om te bespreken op welke manier Sociaal Kapitaal voor jouw bedrijf van waarde kan zijn.

Meer over onze werkwijze & diensten
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.