Werkwijze & diensten

SOCIAL MEDIA STRATEGIE

Stapsgewijs aan de slag

Voordat je eerste social media bericht geplaatst kan worden of je eerste advertentie verspreid wordt is het van belang om samen te bepalen wat je doelstellingen zijn, welke doelgroepen je wilt bereiken, welke boodschap je wilt verspreiden om welk imago te creëren. Met onze stapsgewijze, praktische aanpak gaan we samen aan de slag om jouw doelstellingen te behalen.

Terug naar de oorsprong

Ontzettend veel organisaties communiceren nog steeds enkel wat ze verkopen of welke diensten ze leveren. Dit resulteert nagenoeg altijd in een saai, allesbehalve onderscheidend verhaal. Wij kiezen voor een andere aanpak. Met de aanpak van Simon Sinek keren we terug naar het begin, naar het 'waarom' van jouw bedrijf. Middels deze methode gaan we samen met jou op zoek naar een authentiek verhaal en een doeltreffende social media strategie die jouw doelgroep weet te raken en te binden.

Aan de hand van Simon Sinek's Golden Circle gaan we op zoek naar de identiteit en het verhaal van jouw bedrijf.

Actief beheer, begeleiding of trainingen

Na het ontwikkelen van een sterke social media strategie bekijken wij samen met jou welke diensten het beste aansluiten bij jouw bedrijf of organisatie. Wij bieden diverse social media trainingen en begeleidingstrajecten waarmee we onze kennis aan jou willen overdragen. Daarnaast is het mogelijk om jouw social media strategie volledig uit handen te geven aan onze specialisten, zodat je verzekerd bent van continuïteit en kwaliteit.

Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we welke diensten aansluiten bij de wensen van jouw bedrijf.

Gericht adverteren op social media

Sociale media als Facebook, LinkedIn en Instagram beschikken over een enorme, gepersonaliseerde databank. Ze weten alles van ons en delen deze informatie graag met de adverteerders van deze media. Hierdoor is het voor ons mogelijk om extreem gericht en kostenefficiënt te adverteren. Middels een cyclus van uitvoeren, meten en optimaliseren zorgen we ervoor dat iedere euro zoveel mogelijk oplevert.

Genereer meer websitebezoekers, leads en conversies aan de hand van gerichte social media advertenties.

"Ik verkoop geen bier, ik verkoop gezelligheid." - Freddy Heineken

CONTENTMARKETING

Waardevolle content

Jouw website, je social media, je brochure of je nieuwsbrief: in alle gevallen is het de bedoeling om jouw doelgroep te interesseren, te overtuigen, te informeren, te activeren of te inspireren. Of soms zelfs allemaal tegelijk! 

Een overzichtelijke structuur, een effectieve mediamix en waardevolle content zijn essentieel voor het uitdragen van jouw verhaal. Want jouw verhaal is het waard om gezien te worden.

Vinden, boeien en binden

Wij werken aan de hand van het Inbound Marketing model. Een model dat de klantreis centraal stelt en waarbij de juiste media worden ingezet op het juiste moment. Iemand die nog onbekend is met jouw bedrijf, product of dienst wordt anders benaderd dan een klant die jouw verhaal versterkt. Samen spitten we jouw klantreis uit en zorgen we voor het einddoel: het creëren van fans en ambassadeurs!

Contentmarketing is een belangrijke methode om via een website klanten te vinden, boeien en binden.

Teksten voor tal van doeleinden

Veel bedrijven en organisaties communiceren nog altijd 'wat' ze doen, maar niet 'waarom' ze dit doen en 'hoe' ze hun missie en doelstellingen willen bereiken. Met als gevolg weinig onderscheidende teksten, wat de kans op de keuze voor jouw bedrijf, product of dienst verkleint. Wij nemen je graag bij de hand in de zoektocht naar jouw authentieke verhaal en vertalen deze naar scherpe teksten voor tal van doeleinden: websites, landingspagina's, brochures, blogs en nieuwsbrieven.

Onderscheidende, authentieke teksten vergroten de kans op de keuze voor jouw bedrijf, product of dienst.

Onze diensten

Dit is wat we doen

Met onze marketing- & communicatieachtergrond doen we waar we goed in zijn. Het overbrengen van de juiste boodschap bij de juiste doelgroep door gebruik te maken van sterke sociale netwerken, nieuwsbrieven en doeltreffende teksten.

social media icoon strategie
Social Media Strategieën

Samen achterhalen we hét verhaal van jouw bedrijf en bepalen we op welke wijze wij jouw doelstellingen willen bereiken.

social media icoon content
Social Media Content

Inspirerende, creatieve social media content die jouw doelgroep weet te raken op het juiste medium en het juiste tijdstip.

social media icoon advertenties
Social Media Advertenties

Middels onze effectieve methode van 'uitvoeren, meten & optimaliseren' realiseren wij succesvolle advertentiesets.

social media icoon workshops
Seminars & Workshops

Tijdens onze social media trainingen en lezingen dragen wij onze kennis over, zodat jij efficiënt aan de slag kunt.

website content icoon
Website Content

Jouw verhaal moet staan als een huis. Strategie, sitemap, fotografie en tekst: dé ingrediënten voor een krachtige website.

website teksten icoon
Website Teksten

De door ons geschreven website teksten vertellen jouw authentieke verhaal en zorgen dat je vindbaar bent in Google.

email marketing icoon
E-mail Marketing

Wij ontwikkelen en schrijven stijlvolle, eigentijdse nieuwsbrieven die wél worden geopend en gelezen.

copywriting icoon
Copywriting

Onze specialisten zijn zeer bedreven in het schrijven van scherpe teksten voor allerhande doeleinden.

wil jij naar een hoger niveau?

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact. Daarom komen we graag snel bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Samen met jou kijken we naar de diensten die aansluiten bij de doelstellingen en wensen van jouw bedrijf.

Laten we kennis maken!
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.