Beste kennis, collega, vriend of vreemdeling,

Mijn naam is Nina Smeijsters; een copywriter, video editor en ‘gewoon’ een creatieve duizendpoot. Ik ben 24 lentes jong en ik ben het nieuwe gezicht op de werkvloer van Sociaal Kapitaal. Wil je me beter leren kennen? Lees dan verder.

Once upon a time...

In Linne, een piepklein dorpje in Midden-Limburg, daar ben ik geboren. Na mijn 18e ben ik meerdere malen verhuisd door stad en land om te proeven van verschillende visies, ideeën, meningen en levensstijlen. Ik ben altijd bezig met hoe ik mijn inspiratie kwijt kan in verschillende soorten content. Al op mijn twaalfde was ik zelfbedachte en gefilmde verhaaltjes aan elkaar aan het leggen met Windows Movie Maker. Movie Maker heeft in de loop der jaren plaats gemaakt voor Adobe Premiere en Avid. Wat ik fantastisch vind, is als het lukt een verhaal in beeld over te brengen en bepaalde emoties los te maken bij de kijker of lezer.

In Juli 2019 behaalde ik mijn Bachelor of Arts voor de opleiding International Media and Entertainment Management. Mensen zeggen wel eens dat je in een zwart gat valt na je studie, zo voelt het wel een beetje als je je studie zo leuk vond als ik. De laatste twee jaar heb ik ervoor gekozen om te specialiseren in Content. Ik heb masterclasses in copywriting en creative writing voltooid. Daarnaast faciliteerde ik brainstormsessies, ben ik (mede) schrijfster van een kinderboek, en schreef ik 2 jaar lang content voor het NHTV magazine: Brewed.

Zoals al ik al een beetje heb verklapt, heb ik de afgelopen jaren op veel plekken gewoond. Het eerste grote avontuur was 6 maanden in Indonesië; het was een impulsieve beslissing om een Global Media en Public Relations course te gaan volgen in Jakarta. Oh boy, daar werd mijn drang naar reizen en ontdekken geboren. Vandaar dat ik na het afronden van mijn studie meteen als een gek ben gaan werken zodat ik die droom waar kon maken. Die droom was om grenzen te verleggen; Australië zou deze keer de bestemming worden. Samen met mijn vriend (ook een enthousiaste media afgestudeerde) bezig blijven met content maken en natuurlijk nieuwe omgevingen verkennen.

De weg naar Sociaal Kapitaal

Ook al ben je een reisfanaat; je kan het meisje wel uit Limburg halen, maar Limburg niet uit het meisje. Ik landde begin 2020 weer in mijn thuishaven. Dat was het begin van een nieuw hoofdstuk in mijn professionele leven. Door het coronavirus was het pittig om bezig te blijven, maar als je tegen veel deuren trapt gaan er vanzelf een paar open. Er opende een deur bij lokale omroep TVEllef; daar monteerde ik tv-programma’s, regisseerde ik studio programma's en ondersteunde ik in dagelijkse werkzaamheden zoals onder andere social media updaten voor verschillende kanalen.

Eind vorig jaar kwam ik terecht bij de mannen (en nu ook vrouwen) van Sociaal Kapitaal. Ik voelde me meteen aangesproken door het enthousiasme en de power die het bedrijf uitstraalt. Het geeft me veel energie om uitgedaagd te worden door creatieve en communicatieve vraagstukken. Mijn rol als Content Marketeer past me dan ook als een maatpak. Ik hoop veel te leren en te groeien samen met deze toppers. Wie ben jij? Laten we kennis maken!

leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

Zo maak je een professionele video met je telefoon
Contentcreatie
Zo maak je een professionele video met je telefoon
Nu lezen
Erwin aan de slag bij Sociaal Kapitaal
Overige Updates
Erwin aan de slag bij Sociaal Kapitaal
Nu lezen
Van bereik naar beleving!
Overige Updates
Van bereik naar beleving!
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
Op zoek naar échte specialisten?

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact. Daarom komen we graag snel bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Samen bespreken we hoe wij onze kennis en kunde in kunnen zetten voor jouw bedrijf.

Laten we kennis maken!