Social Media Bureau

Social media experts in Horst

Sociaal Kapitaal is een social media bureau in Horst, gelegen tussen Venray en Venlo. Sinds 2014 ondersteunt Sociaal Kapitaal bedrijven op het gebied van sociale media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Daarnaast is ons social media bureau gespecialiseerd in het schrijven van content voor tal van doeleinden en geven we met regelmaat social media cursussen en seminars.

social media bureau

De social media diensten van Sociaal Kapitaal op een rijtje

  • Facebook Marketing: op zoek naar een specialist op het gebied van Facebook marketing? We helpen je graag, zodat je de juiste doelgroepen weet te bereiken en te overtuigen.
  • LinkedIn Marketing: LinkedIn is een ideaal medium voor het bereiken van je zakelijke connecties en het voeren van B2B-marketing. Wij helpen jou op weg naar succes!
  • Instagram Marketing: het populaire Instagram wordt steeds interessanter voor bedrijven en organisaties. Met onze expertise helpen wij je verder met een goede social marketing.
  • Social Media Begeleiding: je kunt bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar begeleiding van je zakelijke social media pagina's. Wij geven advies en helpen je verder.
  • Social Media Beheer: geen tijd voor het beheren van je social media pagina's? Bij ons kun je social media beheer uitbesteden. Lees snel meer over de werkwijze van Sociaal Kapitaal.
  • Social Media Adverteren: hoe zorg je ervoor dat jouw social media advertentie zoveel mogelijk oplevert? Wij optimaliseren jouw advertentie voor meer resultaat.
  • Social Media Workshops: op zoek naar een social media specialist voor het geven van een training? Na onze Social Media Workshops en Seminars ben je weer helemaal bij!
  • Contentcreatie: geen zin, tijd en/of kunde in het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld websites, blogs of nieuwsbrieven? Sociaal Kapitaal ontzorgt je volledig op het gebied van copywriting en meer.
  • E-mail Marketing: wil jij je klanten ook informeren via een digitale nieuwsbrief? Wij ontwikkelen en schrijven stijlvolle, eigentijdse nieuwsbrieven die wél geopend en gelezen worden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en ontdek bij ons de voordelen van e-mail marketing.
Meer over onze werkwijze & diensten
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.