En daar is weer een nieuwe Sociaal Kapitalist. Ons nieuwste designtalent, Luka stelt zich graag aan je voor. 

Laat ik me even voorstellen

Mijn naam is Luka Urlings, ik ben 25 jaar jong en woon in het bruisende Eindhoven. Van kinds af aan ben ik altijd al een maker geweest. Als het aan mij had gelegen, zou de basis- en middelbare schooltijd bestaan hebben uit niets anders dan handvaardigheid, techniek en tekenen. Deze droom werd werkelijkheid tijdens mijn opleiding als Vormgever aan het SintLucas in Boxtel, waar ik in 2019 afstudeerde. Later verbreedde ik mijn kennis tijdens een tweejarig avontuur aan de Design Academy Eindhoven, waarna ik het werkleven in ben gedoken.

Inspannen is ontspannen

Fotografie is een langlopende interesse van mij. Om deze hobby naar een hoger niveau te tillen, besloot ik een deeltijdopleiding te volgen aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie, ook bekend als de Fotovakschool. Deze opleiding volg ik momenteel nog met heel veel plezier.  Het is een fijne artistieke uitlaatklep waar ik mijn creativiteit goed in kwijt kan. Tijdens de opleiding aan de Fotovakschool heb ik mijn nieuwste collega Jana leren kennen. Via Jana kwam ik in contact met Sociaal Kapitaal, waar ik dit nieuwe avontuur mag beginnen. Verder maak ik graag mijn hoofd leeg door fysiek bezig te zijn in de vorm van… vanalles! Klussen, een kastje in de verf zetten, wéér een nieuw behangetje en dat het liefst met een spannende crime podcast op de achtergrond. 

Ik kijk ernaar uit om vette dingen te maken in teamverband 

In mijn eentje naar een beeldscherm staren is niks voor mij. Ik kom juist helemaal tot bloei wanneer ik samenwerk in een team, waarin we samen vette dingen maken! Het ontmoeten van mensen en het ervaren van nieuwe dingen is wat mijn enthousiasme aanwakkert, en die vreugde deel ik graag met anderen.

Waar mijn echte passie ligt?

Ik krijg écht energie van het maken van visuele ontwerpen en het creëren van mooie content. Mijn grafische en fotografische vaardigheden sluiten hier dan ook naadloos op aan. En laat dit nu precies zijn wat ik bij Sociaal Kapitaal ga doen. Ik kijk er naar uit om dit nieuwe avontuur te beginnen, mijn collega’s te leren kennen en aan de slag te gaan! 

leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

Maak kennis met Marijn
Overige Updates
Maak kennis met Marijn
Nu lezen
Adverteren met behulp van AI: Hoe Meta's AI jouw marketing boost
Advertising
Adverteren met behulp van AI: Hoe Meta's AI jouw marketing boost
Nu lezen
AI, regelgeving & meer: 5 social advertising trends voor 2024
Advertising
AI, regelgeving & meer: 5 social advertising trends voor 2024
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!