CASES

Liesbeth's Grand Café

Een wervingscampagne en compleet nieuwe huisstijl voor Liesbeth’s Grand Café. Met nieuwe sollicitanten als resultaat!

Liesbeth's Grand CaféLiesbeth's Grand Café

Een strategie die zich uitbetaalt in resultaat!

Voor Liesbeth’s Grand Café in Horst gingen we aan de slag met een creatieve wervingscampagne. We startten met het optekenen van het werkgeversverhaal van Liesbeth en gingen vervolgens aan de slag met het laden van dit verhaal. Het doel: het interesseren en werven van nieuwe medewerkers. Het resultaat? Krachtige on- én offline uitingen waarmee in een mega krappe arbeidsmarkt verschillende relevante sollicitaties zijn geweest! 

Design en fotografie 

Het nieuwe werkgeversverhaal hebben we mogen doorvertalen in online advertising en drukwerk. Onze designer Paul heeft de huisstijl een touch-up gegeven, en ontwikkelde een klassieke look, met een modern tintje. In samenwerking met onze vrienden van CULT. organiseerden we een contentshoot en hebben we verschillende vette foto’s gemaakt, zowel van de gerechten als van de sfeer.

Een volledig nieuwe huisstijl

Na de succesvolle wervingscampagne, was het zaak om het nieuwe werkgeversverhaal / merkverhaal door te vertalen naar de huisstijl. Vandaar dat we aan de slag zijn gegaan met een volledig nieuwe look-en-feel voor Liesbeth. Paul ontwierp een compleet brandbook om alle handvaten van de nieuwe stijl samen te brengen.

Wat hebben we allemaal opgeleverd? 

Online omgeving met compleet huisstijlhandboek: Voor Liesbeth hebben we een handig online portaal ingericht, waarin de medewerkers van Liesbeth’s Grand Café terecht kunnen voor alle uitingen, grafische elementen en het volledige merkverhaal nog eens kunnen doornemen. 

Serveer Robot: bij Liesbeth werken natuurlijk veel toppers in de bediening. Eén van deze toppers bestaat uit bouten en moertjes. Voor deze speciale medewerker mochten wij het ontwerp verzorgen. De spiksplinternieuwe Serveer Robot rijdt tegenwoordig vrolijk rond in het Grand Café. Kom vooral eens langs voor een heerlijke lunch en bekijk het eindresultaat zelf!

Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met verschillende ontwerpen voor een divers palet aan drukwerk. Met o.a. nieuwe posters en bijbehorende templates, templates voor brieven en facturen én visitekaartjes met foliedruk, kunnen ze bij Liesbeth weer een tijd vooruit!

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Liesbeth’s Grand Café en met de al geboekte resultaten. Hou vooral ook de kanalen van Liesbeth in de gaten voor nieuwe updates! 

Ik wil ook! Ik wil ook!
we doen meer

Andere cases uitgelicht

Bekijk meer van ons werk
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.