Sociaal Kapitaal biedt social media trainingen aan voor bedrijven en organisaties. Voor mensen alles te weten willen komen over sociale media platforms als Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, TikTok YouTube en Google+ of voor mensen die meer willen doen met social webcare services als Facebook Messenger of WhatsApp. Onze workshops richten zich op het optimaliseren van zakelijke sociale mediapagina’s, inclusief instellingen, statistieken en advertenties.

Meest gekozen social media trainingen

De social media trainingen van Sociaal Kapitaal zijn geheel naar eigen wens in te richten. Onze top 3 meestgekozen social media trainingen zijn:

  • Training Facebook; in deze facebook training/workshop bespreken we alle relevante functies van de zakelijke Facebookpagina, lopen we de instellingen van jouw bedrijfspagina na, laten we zien welke statistieken je met regelmaat moet checken en stellen we samen een betaalde advertentie in. Daarnaast beantwoorden we al je vragen en kijken we kritisch naar de privacyinstellingen van je persoonlijke Facebookprofiel.
  • Training LinkedIn; in de LinkedIn training/workshop leggen we de beheerder(s) van de zakelijke LinkedInpagina uit hoe je zoveel mogelijk mensen kunt bereiken met je updates, bespreken we de mogelijkheden die je als bedrijf op LinkedIn hebt om advertenties en vacatures te plaatsen, bespreken we de essentiële rol van de medewerkers van het bedrijf met een LinkedInprofiel én professionaliseren we de persoonlijke LinkedInprofielen van de beheerders.
  • Training Instagram; sinds het najaar van 2016 is het mogelijk om een zakelijk Instagram profiel aan te maken. In deze Instagram training/workshop laten we beheerders zien wat de functies zijn van dit sociale medium, bekijken we welke hashtags relevant zijn voor het bedrijf, bespreken we de statistiekenmodule van Instagram en geven we aan hoe je Instagram zakelijk gezien het beste kunt inzetten. Daarnaast bespreken we de mogelijkheden van een Facebook koppeling.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een cursus online marketing en social media? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten?
Maak er werk van!