Instagram voor bedrijven

Instagram: de mogelijkheden voor jouw bedrijf

De afgelopen jaren heeft Instagram zich ontpopt tot één van de meest succesvolle, nieuwe social media van dit moment. Instagram telt vele miljoenen actieve leden in Nederland en ook wereldwijd gezien is Instagram het meest hard groeiende sociale netwerk. Het grootste gedeelte van deze groep heeft de leeftijd van 14 tot 40 jaar. Na de overname door Facebook is Instagram voor bedrijven een stuk interessanter geworden. Zo is het tegenwoordig mogelijk om een bedrijfspagina aan te maken, geeft Instagram statistische informatie over de kwaliteit van je kanaal en berichten én is het mogelijk om op Instagram te adverteren.

social media instagram beheren

De voordelen van een Instagram marketing voor jouw bedrijf

Met Instagram is het mogelijk om gebruik te maken van de uitgebreide Facebook advertentiemodule, waardoor je gebruik kunt maken van uitgebreide profielgegevens en je gericht kunt targeten op jouw doelgroep. De mate van interactie op het medium is vergeleken met ander social media erg hoog, waardoor je de binding met je klanten kunt vergroten. Daarnaast kun je zoeken op onderwerpen die relevant zijn voor je doelgroep en kun je jouw berichten hierop afstemmen. De grootste voordelen van een Instagram marketing voor jouw bedrijf:

  • De kosten voor adverteren op Instagram zijn relatief laag en het is mogelijk om zeer gericht te adverteren
  • De doelgroep tot en met 30 jaar is goed vertegenwoordigd op Instagram
  • Kom alles te weten over het succes van je Instagram berichten en publiek middels Instagram statistieken
  • Vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf
  • Vergroot de binding met je klanten door een hoge mate van interactie

Instagram marketing expert

Denk je dat Instagram marketing iets is voor jouw bedrijf? Wil je meer volgers op Instagram? Neem dan contact op met Sociaal Kapitaal voor een geheel vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden van Instagram en andere relevante social media bespreken voor jouw bedrijf. Het is mogelijk om jouw bedrijf helemaal up-to-date te brengen met de mogelijkheden van Instagram marketing middels een begeleidingstraject. Het is ook mogelijk om de volledige social media marketing uit handen te geven aan Sociaal Kapitaal. In dat geval ben je verzekerd van een goede, doeltreffende Instagram marketing. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Meer over onze werkwijze & diensten
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.