Jouw vacature supersnel én gericht onder de aandacht?

Gebruik onze vacaturedienst:
✓ Gerichte social media advertentiecampagnes
✓ Creatieve vacatureteksten die jouw doelgroep in het hart raken
✓ Persoonlijk advies van onze social media & contentspecialisten
✓ Vanaf 300 euro

Vertel me meer!
vacatures noord-limburg
Bedankt! Je ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een bericht.
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
Meer dan 250 bedrijven gingen je voor! 

Onze vacaturedienst komt in twee varianten.

1. Snel onder de aandacht

Je kunt ervoor kiezen om een door jou opgestelde advertentie een-op-een door ons te laten adverteren op social media. Onze advertentiespecialisten beoordelen jouw tekst, afbeelding en/of video en voorzien je waar nodig van feedback. Dit doen we, omdat we graag samen met jou de állerbeste resultaten willen behalen en we door onze jarenlange ervaring weten wat wel en niet werkt.

Het is mogelijk om jouw vacature een-op-een naar ons door te zetten als verlengstuk van je eigen campagne.

2. Zeer gericht adverteren

De tweede variant, tevens de meest effectieve en duurzame variant, is het door ons laten uitwerken van een doeltreffende wervingscampagne. We staan onder meer stil bij het werkgeversmerk van jouw organisatie en vertrekken vanuit concrete doelstellingen om tot een campagne te komen die potentiële kandidaten in het hart weet te raken. Onze creatieve content marketeers dragen zorg over de invulling van de advertentiecontent in tekst, beeld en geluid, waarna de advertentiespecialisten aan de slag gaan met het gericht verspreiden van deze content bij de beoogde doelgroepen. We think, we create, we share. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Effectief en vooral ontzettend duurzaam:
Onze doeltreffende wervingscampagnes!

verzenden vacature icoon
Stap 1

Stuur een mailtje met jouw vacature-vraag naar vacature@sociaal-kapitaal.nl. Onze advertentie specialisten kijken vervolgens naar de mogelijkheden. Je ontvangt van ons een mailtje terug met de mogelijkheden.

vacature akkoord icoon
Stap 2

Bij een akkoord ontvangen wij graag de vacaturetekst inclusief een sprekende, persoonlijke foto die representatief is voor jouw bedrijf. 

email vacature icoon
Stap 3

We geven je een terugkoppeling met een concreet voorstel voor de te plaatsen vacature advertentie. We geven hierin een concreet advies met: het door ons aanbevolen advertentiebudget, de looptijd en verdere details. 

verspreiding vacature icoon
Stap 4

Na goedkeuring gaan we voor je aan de slag! Je ontvangt van ons tussentijds resultaten en eventueel advies om de lopende advertenties te optimaliseren. Na afloop ontvang je van ons een uitgebreide terugkoppeling en analyse. We geven je een advies, waar je mee verder kunt!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bedankt! Je ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een bericht met meer informatie.
Oeps! Daar ging iets niet helemaal goed. Probeer het nog eens.