Werken bij

gemotiveerde talenten

Ben jij gemotiveerd, getalenteerd en wil jij alles weten van online marketing, communicatie én social media? Bekijk dan onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Stagiair Social Media Marketing

Wil jij stage lopen bij een dynamisch en jong bedrijf? En wil je dat doen op een inspirerende werkomgeving? Dan hebben wij misschien een perfecte stageplek voor jou.

Sociaal Kapitaal gebruikt de kracht van sociale verbindingen om bedrijven en organisaties naar een hoger plan te tillen. Dit doen we al sinds 2014 middels de communicatieve kant van marketing: alles op het gebied van social media, social advertising, strategische positionering, nieuwsbrieven en het schrijven van teksten.

De kracht van sociale verbindingen is ook terug te zien in onze visie op werken. In HUB73 aan de A73 delen wij een open ruimte met een aantal andere bedrijven op het gebied van marketing en communicatie. Van SEO-experts tot bedrijfsvideografen en van creatieve masterminds tot een 3D-animator: HUB73 heeft het allemaal. Door op deze manier samen te werken kunnen wij blijven doen waar we goed in zijn en willen we de allerbeste zijn. Daarnaast zorgt de vloer voor een gezellige werksfeer, voldoende tegenstand op het gebied van FIFA en bied het tal van kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Als stagiaire van Sociaal Kapitaal tonen we je de wondere wereld van social media marketing. Je combineert praktische werkervaring met theoretische achtergronden aan de hand van concrete opdrachten. Denk hierbij aan social advertising, het co-creëren van campagnes, het schrijven van teksten voor blogartikelen en het beheren van social media pagina’s. Daarnaast begeleiden wij je bij de invulling en uitvoering van een concrete meewerk- of afstudeeropdracht. Last but not least: we zorgen ervoor dat je een perfecte kop koffie kunt zetten. Dat laatste is vooral eigenbelang, maar evenwel essentieel.

Wat verwachten we van jou?
- Je hebt minimaal een HBO-achtergrond en bent bezig of al klaar met een studie in de richting van marketing en/of communicatie.
- Je bent knettergek, maar dan wel knettergek op social media.
- Je beheerst de Nederlandse taal tot in de puntjes en jij hebt die ene ‘dt-fout’ in deze tekst al lang en breed gespot.  


Hebben we je interesse gewekt?
Stuur dan een mailtje naar info@sociaal-kapitaal.nl. Of loop eens bij ons binnen. Vinden we gezellig. Kunnen we je meteen laten zien hoe het koffiezetapparaat werkt.

werken bij sociaal kapitaal

Een kijkje in onze wereld