Werken bij

WERKEN BIJ SOCIAAL KAPITAAL

Jij wilt werken en groeien binnen een organisatie waar je helemaal jezelf mag zijn. Je wilt onze klanten versterken met kennis, creativiteit en daadkracht. Je wilt samenwerken met betrokken collega’s die voelen als vrienden. Je wilt werken in een bedrijf waar de vrijdagmiddagborrel met net zoveel enthousiasme wordt beleefd als de maandagochtendmeeting. Je wilt werken op een locatie waar de inspiratie van de muren druipt.

Kortom: je wilt werken bij Sociaal Kapitaal.

Bekijk onze openstaande vacatures, lees de ervaringen van onze collega’s en ga ervoor. Zijn er geen openstaande vacatures? Wees assertief en benader ons: nee heb je, ja kun je krijgen. 

Vacature

Content Marketeer met focus op multimediale vormgeving

Bekijk snel!
stage

Stagiair(e) Social Media & Content Marketeer

Bekijk snel!
“Ik ben megablij met de werksfeer, bedrijfscultuur en de ruimte en aandacht vanuit de leidinggevenden.” - Lisanne

Content Marketeer met focus op multimediale vormgeving

‘Whut whut whut?’
Wil jij jouw creativiteit en liefde voor grafisch design loslaten op onze klantvragen? Wij jij deel uitmaken van het leukste team van Zuid-Nederland? Wil jij werken op de gaafste plek van het Noordelijk Halfrond? Goed nieuws! Wij zijn namelijk op zoek een content marketeer met focus op multimediale vormgeving.

‘Ok, klinkt goed… Maar voor wie ga ik precies werken?’
Voor Sociaal Kapitaal! Wij helpen bedrijven groeien, zijn strategisch van aard, maar altijd op de praktijk gericht. Wij gaan voor langdurige, waardevolle klantrelaties en geloven dat je deze enkel kunt onderhouden door altijd waarde toe te voegen, extreem duidelijk te communiceren en door jezelf te zijn.

Wij binden, verbinden en activeren de juiste netwerken van onze klanten aan de hand van authentieke merkverhalen en krachtige content die past bij het bedrijf en haar doelgroepen. Van moddervette social media campagnes tot krachtige webcontent. Van verbazingwekkende AR filters tot animaties en video’s waar mensen steil van achterover slaan. Wij vinden de sweet spot van strategie en uitvoering. Onze tagline zegt het al: strategic social marketing. We think, we create, we share.

Onze kernwaarden zijn ‘authenticiteit’, ‘persoonlijk’, ‘ambitieus’ en ‘f*cking leuk’. En wij begrijpen maar al te goed dat dit lege woorden zijn. Wat ze precies betekenen voor ons? Daar kom je maar op één manier achter.

‘Nice! Maar wat ga ik dan doen?’
Jij maakt visuele vertalingen vanuit strategische kaders voor de bedrijven en organisaties die wij helpen. Uitvoering die veel en veel verder gaat dan het opmaken van afbeeldingen voor social media. Een greep uit de werkzaamheden:

·      Intensief contact met het team én onze klanten;
·      Het doorvertalen van huisstijlen naar visuele content die mensen in het hart raakt;
·      Het vinden van het perfecte samenspel tussen tekst en beeld;
·      Het toepassen van jouw creativiteit en het constant zien van kansen.

Samen met ons veelzijdige team van contentspecialisten en strategen zorg jij ervoor dat onze klanten nooit meer iets anders willen dan méér van Sociaal Kapitaal. 

‘Klinkt goed. What’s in it for me?’
Een heleboel! Natuurlijk krijg je een fijn salaris en kom je terecht in een soepel en gezellig team (wie wil dat nu niet). Maar bovenal wil je bij Sociaal Kapitaal werken omdat je jezelf wil ontwikkelen in een veilige omgeving. Wij bieden al onze collega’s veel ruimte voor zelfontwikkeling, een stevig persoonlijk ontwikkelbudget en zijn een beetje teleurgesteld als jouw jaarlijkse potje niet op gaat. Maar je krijgt ook een laptop, telefoon en thuiswerkplek van de zaak. Daarnaast bieden we veel flexibiliteit qua thuiswerken en wordt de PlayStation met regelmaat aangezwengeld om collega’s te vernederen met Fifa.

In één zin samengevat: als het goed gaat met jou, gaat het ook goed met Sociaal Kapitaal. In die volgorde: jouw belang staat voorop.  

‘Heel fijn! En waar ga ik dan werken?’
In HUB73 aan de A73 ter hoogte van Horst delen wij een marketingafdeling met meer dan 45 creatieve marketeers en communicatieprofessionals. Van SEA-experts tot bedrijfsvideografen, van creatieve masterminds tot een 3D-animator: HUB73 heeft het allemaal. Door op deze manier samen te werken kunnen wij blijven doen waar we goed in zijn en willen we hierin de allerbeste zijn. Daarnaast zorgt de vloer voor een heule, heule fijne werksfeer en biedt het tal van kansen om jezelf verder te ontwikkelen. 

‘Pfoa. Dit wil ik! Maar wat willen jullie?’
De absolute ‘must-haves’ voor deze schitterende functie: 

·      Je hebt affiniteit met grafisch vormgeving en multimedia design (dûh);
·      Je bent minimaal HBO-geschoold of kunt op een andere manier aantonen dat je slim bent;
·      Je hebt ervaring met After Effects voor video en animaties;
·      Je hebt ervaring met de overige programma’s van de Adobe suite;
·      Je vindt het leuk om te sparren met het team en onze klanten;
·      Je bent als een kameleon: je kruipt met gemak in de huid van de doelgroepen van onze klanten en kunt snel schakelen tussen klanten en diverse media;
·      Switching between languages doesn’t mean a damn thing: je beheerst volwaardig Nederlands and basic English;
·      Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en je hebt geen rij-ontzegging. Als je wel een rij-ontzegging hebt zijn we wel nieuwsgierig naar waarom je deze hebt gekregen, maar kom je waarschijnlijk niet in aanmerking voor deze baan.

De ‘nice-to-haves’, de dingen die meewegen in je sollicitatieproces, maar die geen absolute voorwaardes zijn: 

·      Je hebt al enkele jaren ervaring in het veld van design, marketing, communicatie;
·      Je hebt veel affiniteit met sociale media;
·      Je bent voor Ajax.

‘Say no more! Hoe en waar kan ik solliciteren?’
Stuur je CV met motivatie naar info@sociaal-kapitaal.nl. Een portfolio met kekke designs waar jij trots op bent, misstaat natuurlijk niet. Wil je liever niet solliciteren aan de hand van een standaardmail? Geen probleem, laat je creativiteit de vrije loop.

Stagiair(e) Social Media & Content Marketeer

Wil jij stage lopen bij een dynamisch en jong bedrijf? En wil je dat doen op een inspirerende werkomgeving? Dan hebben wij misschien een perfecte stageplek voor jou.

Wij zijn Sociaal Kapitaal. Strategisch van aard, maar altijd op de praktijk gericht. Wij gaan voor langdurige, waardevolle klantrelaties en geloven dat je deze enkel kunt onderhouden door extreem duidelijk te communiceren en door jezelf te zijn.

Wij vinden de sweet spot van strategie en uitvoering. Wij binden, verbinden en activeren de juiste netwerken van onze klanten aan de hand van een authentiek verhaal: krachtige content die past bij de doelgroep en het bedrijf. Van gerichte social media advertenties tot een activerende nieuwsbrief, van een overtuigende website tot het creëren van een krachtige golden circle: alles voor meer leads, klanten, medewerkers en ambassadeurs.  

‘Nice! Maar wat ga ik dan doen?’
Als stagiaire van Sociaal Kapitaal tonen we je de wondere wereld van social media & contentmarketing. Je combineert praktische werkervaring met theoretische achtergronden aan de hand van concrete opdrachten. Denk hierbij aan social advertising, het co-creëren van campagnes, het schrijven van teksten voor tal van doeleinden en het beheren van social media pagina’s. Daarnaast begeleiden wij je bij de invulling en uitvoering van een concrete meewerk- of afstudeeropdracht. Last but not least: we zorgen ervoor dat je een perfecte kop koffie kunt zetten. Dat laatste is vooral eigenbelang, maar evenwel essentieel.

Wat verwachten we van jou?
·      Je hebt minimaal een HBO-achtergrond en bent bezig of al klaar met een studie in de richting van marketing en/of communicatie.
·      Je bent knettergek, maar dan wel knettergek op social media.
·      Je beheerst de Nederlandse taal tot in de puntjes en jij hebt die ene ‘dt-fout’ in deze tekst al lang en breed gespot.  

Hebben we je interesse gewekt?
Stuur dan een mailtje naar info@sociaal-kapitaal.nl. Of loop eens gezellig binnen. Vinden we gezellig. Kunnen we je meteen laten zien hoe het koffiezetapparaat werkt.

“Het werk is afwisselend, uitdagend en natuurlijk soms ook hard werken, maar alles is tot in de puntjes geregeld voor ons. Er wordt écht naar ons geluisterd, er wordt gekeken naar wat we kunnen en willen. En daar wordt vervolgens naar gehandeld.” - Nina
“Dikke complimenten en shout out naar de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het bijbehorende persoonlijk ontwikkelbudget. Super waardevol!” - Milou
werken bij sociaal kapitaal

Een kijkje in onze wereld