Werken bij

WERKEN BIJ SOCIAAL KAPITAAL

Jij wilt werken en groeien binnen een organisatie waar je helemaal jezelf mag zijn. Je wilt onze klanten versterken met kennis, creativiteit en daadkracht. Je wilt samenwerken met betrokken collega’s die voelen als vrienden. Je wilt werken in een bedrijf waar de vrijdagmiddagborrel met net zoveel enthousiasme wordt beleefd als de maandagochtendmeeting. Je wilt werken op een locatie waar de inspiratie van de muren druipt.

Kortom: je wilt werken bij Sociaal Kapitaal.

Bekijk onze openstaande vacatures, lees de ervaringen van onze collega’s en ga ervoor. Zijn er geen openstaande vacatures? Wees assertief en benader ons: nee heb je, ja kun je krijgen. 

stage

Stagiair(e) Social Media & Content Marketeer

Bekijk snel!
“Ik ben megablij met de werksfeer, bedrijfscultuur en de ruimte en aandacht vanuit de leidinggevenden.” - Lisanne

Stagiair(e) Social Media & Content Marketeer

Wil jij stage lopen bij een dynamisch en jong bedrijf? En wil je dat doen op een inspirerende werkomgeving? Dan hebben wij misschien een perfecte stageplek voor jou.

Wij zijn Sociaal Kapitaal. Strategisch van aard, maar altijd op de praktijk gericht. Wij gaan voor langdurige, waardevolle klantrelaties en geloven dat je deze enkel kunt onderhouden door extreem duidelijk te communiceren en door jezelf te zijn.

Wij vinden de sweet spot van strategie en uitvoering. Wij binden, verbinden en activeren de juiste netwerken van onze klanten aan de hand van een authentiek verhaal: krachtige content die past bij de doelgroep en het bedrijf. Van gerichte social media advertenties tot een activerende nieuwsbrief, van een overtuigende website tot het creëren van een krachtige golden circle: alles voor meer leads, klanten, medewerkers en ambassadeurs.  

‘Nice! Maar wat ga ik dan doen?’
Als stagiaire van Sociaal Kapitaal tonen we je de wondere wereld van social media & contentmarketing. Je combineert praktische werkervaring met theoretische achtergronden aan de hand van concrete opdrachten. Denk hierbij aan social advertising, het co-creëren van campagnes, het schrijven van teksten voor tal van doeleinden en het beheren van social media pagina’s. Daarnaast begeleiden wij je bij de invulling en uitvoering van een concrete meewerk- of afstudeeropdracht. Last but not least: we zorgen ervoor dat je een perfecte kop koffie kunt zetten. Dat laatste is vooral eigenbelang, maar evenwel essentieel.

Wat verwachten we van jou?
·      Je hebt minimaal een HBO-achtergrond en bent bezig of al klaar met een studie in de richting van marketing en/of communicatie.
·      Je bent knettergek, maar dan wel knettergek op social media.
·      Je beheerst de Nederlandse taal tot in de puntjes en jij hebt die ene ‘dt-fout’ in deze tekst al lang en breed gespot.  

Hebben we je interesse gewekt?
Stuur dan een mailtje naar info@sociaal-kapitaal.nl. Of loop eens gezellig binnen. Vinden we gezellig. Kunnen we je meteen laten zien hoe het koffiezetapparaat werkt.

“Het werk is afwisselend, uitdagend en natuurlijk soms ook hard werken, maar alles is tot in de puntjes geregeld voor ons. Er wordt écht naar ons geluisterd, er wordt gekeken naar wat we kunnen en willen. En daar wordt vervolgens naar gehandeld.” - Nina
“Dikke complimenten en shout out naar de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het bijbehorende persoonlijk ontwikkelbudget. Super waardevol!” - Milou
werken bij sociaal kapitaal

Een kijkje in onze wereld