Ongeveer een jaar geleden begon mijn avontuur bij Sociaal Kapitaal; toen nog een echte startup. In de woonkamer van Jannis mocht ik op gesprek komen. Een goede vriend van hem vertelde me dat ze voor het eerst mensen aan gingen nemen en ik was gelijk overtuigd! In mijn werkzaamheden voor het Centrummagement Horst hadden onze paden elkaar al eens gekruist en ik voelde een ondernemende, positieve energie bij deze jongens waar ik graag bij wilde horen. Dat gevoel klopte precies, want diezelfde energie zorgde ervoor dat we vorige week aanwezig waren bij de Ondernemersprijs van Horst aan de Maas.

Na dat eerste gesprek in die woonkamer is alles gigantisch snel veranderd; onze verhuizing naar HUB73 en alle samenwerkingen die daarbij horen, de snelle groei van Sociaal Kapitaal en nu zelfs nog een werknemer in de vorm van Erwin Maas. Ik ben trots op alles wat we hier voor elkaar hebben gekregen en kijk terug op een leerzame tijd. Behalve werken, hadden we veel plezier: ik merkte dat werkgevers ook vrienden kunnen zijn. Samen dronken we behoorlijk wat biertjes, bezochten we een festival en concerten, speelden we heel wat potjes FIFA. Toch houdt het hier op voor mij. Ondanks mijn positieve ervaring bij Sociaal Kapitaal en HUB73 leerde ik ook over iets wat minder goed bij me past; de wereld van Social Media marketing is ongekend dynamisch. Interessant, maar niet helemaal mijn ding. Een aanzienlijk deel van ons werk bestaat uit ontdekken en analyseren van nieuwe ontwikkelingen en dit is mede waarom onze diensten geliefd zijn; wie houdt dit naast zijn werk nog even allemaal bij? Ik merk een grote drive bij Jannis en Geert om deze materie allemaal bij te houden en zie dat Erwin ook al een aardige interesse heeft opgebouwd. Ik heb dan ook veel vertrouwen in de toekomst van Sociaal Kapitaal.

Wat de toekomst gaat brengen is voor mij nog open. Het marketing vak laat me nog zeker niet los, maar er spoken ook wel wat andere ideeën door mijn hoofd. Eerst wil ik nog een andere droom verwezenlijken; een wereldreis. Samen met mijn vriendin ga ik ongeveer een half jaar met een backpack op pad. Een mooie kans om eens heel goed na te denken over die toekomst.

Ik wil graag iedereen bedanken waar ik mee gewerkt heb, jullie waren stuk voor stuk fantastisch!

leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

Zo maak je een professionele video met je telefoon
Contentcreatie
Zo maak je een professionele video met je telefoon
Nu lezen
Erwin aan de slag bij Sociaal Kapitaal
Overige Updates
Erwin aan de slag bij Sociaal Kapitaal
Nu lezen
Van bereik naar beleving!
Overige Updates
Van bereik naar beleving!
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
Op zoek naar échte specialisten?

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact. Daarom komen we graag snel bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Samen bespreken we hoe wij onze kennis en kunde in kunnen zetten voor jouw bedrijf.

Laten we kennis maken!