Overige Updates

Even voorstellen... Theuntje Vullings

Geschreven door
Even voorstellen... Theuntje Vullings
Theuntje Vullings

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; dit is mijn allereerste blog ooit. Dus aan jullie lezers de primeur! Het schrijven van blogs is een van de vele skills die ik de komende tijd ga leren van de mannen van Sociaal Kapitaal.

‘Wie is Theuntje?’

Als nieuwste aanwinst bij Sociaal Kapitaal kan een voorstelblog natuurlijk niet uitblijven. Wie ben ik? Ik ben Theuntje Vullings, ben 26 jaar en kom uit Horst. Na bijna 8 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, heb ik sinds een maand het drukke stadsleven weer verruild voor het knusse en gezellige Horst. Na de middelbare school ben ik naar Amsterdam vertrokken om Media en Cultuur aan de UvA te gaan studeren. Tijdens mijn studie heb ik me ontwikkeld in de richting Film, maar heb ook altijd interesse in social media blijven houden. Na het afronden van mijn opleiding heb ik een aantal jaar als leidinggevende in de horeca gewerkt maar nu is het tijd voor een volgende stap in mijn loopbaan, namelijk de wereld van social media en online marketing gaan verkennen.

Ik maak de wereld graag een stukje leuker en mooier

Dit is eigenlijk de rode draad in mijn leven, zowel op professioneel gebied als privé. Zo vind ik een goede sfeer op de werkvloer belangrijk en draag daar graag aan bij met een flinke dosis humor. Toen ik als barista werkte vond ik het onder andere belangrijk om mensen blij te maken met het kopje koffie dat ik voor hen maakte. In het dagelijks leven ben ik veel bezig met mode en styling en ook daarin zie je terug dat presentatie bij mij hoog in het vaandel staat. Ik heb oog voor detail en presentatie en dat vertaal ik graag naar jouw case.

‘En wat gaat zij doen?’

De komende drie maanden ga ik de wereld van social media en alles wat daarbij komt kijken eigen maken. Het feit dat ik knettergek op social media ben en dat ik grote affiniteit met taal en schrijven heb, lijken mij een goede basis om een échte social media strateeg te worden. Door interne cursussen en trainingen word ik klaargestoomd om jóuw bedrijf verder te helpen op gebied van social media. Ik hoop mijn creativiteit kwijt te kunnen in het schrijven van teksten, creëren van content en wellicht ook een stukje vormgeving. Omdat ik van nature erg leergierig en nieuwsgierig ben, verwacht ik alle ins en outs snel op te pikken!

Met mijn inlevingsvermogen, creativiteit en brede interesse wil ik jouw bedrijf uiteindelijk naar een hoger plan helpen tillen. De kennis die ik de komende drie maanden ga opdoen, draag ik ook weer graag over. Want wanneer ik ergens enthousiast over ben, wil ik dit ook met anderen delen. Daarom hoop ik jullie snel te verrijken met mijn kennis en skills.

leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

Hoe je heel eenvoudig AI gebruikt om je foto's te bewerken
Contentcreatie
Hoe je heel eenvoudig AI gebruikt om je foto's te bewerken
Nu lezen
Maak kennis met Anne!
Overige Updates
Maak kennis met Anne!
Nu lezen
Een goed offertetraject is goud waard; 7 tips die een gigantische impact kunnen maken binnen jouw organisatie. 
Strategie
Een goed offertetraject is goud waard; 7 tips die een gigantische impact kunnen maken binnen jouw organisatie. 
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!