Hi! 

Mijn naam is Emily Hochstenbach, kersvers afgestudeerd, en nu alweer twee weken werkzaam als Junior Social Media Specialist & Content Manager bij Sociaal Kapitaal.

About me

Ik ben 23 jaar en kom uit Grevenbicht, een klein dorpje gelegen in het smalste stukje van Limburg. In mijn vrije tijd ben ik vooral graag bezig met handbal. Naast het sporten ga ik graag uit eten, pak ik regelmatig een terrasje en bezoek ik het liefst de kroeg met vrienden. Een feestje missen is dan ook niks voor mij. Misschien lijd ik in dat opzicht een beetje aan het zogeheten FOMO-syndroom, who knows. Hoewel af en toe rustig op de bank hangen met een goede serie ook heerlijk is.

In juli 2020 behaalde ik mijn Bachelor Facility Management en nu, een jaar later, heb ik een afgeronde master Strategic Marketing erbij. Met dank aan mijn hbo-opleiding ben ik er met name achter gekomen wat ik allemaal niet leuk vind, maar vooral ook wat ik wél leuk vind: marketing! Bezig zijn met mensen, inspelen op hun wensen en behoeften en deze vertalen naar creatieve content, dat is wat mij enthousiast maakt! De keuze om een master in marketing te gaan doen was voor mij dan ook snel gemaakt.

Werken bij Sociaal Kapitaal

Toen ik voor het eerst bij Sociaal Kapitaal binnenkwam voelde ik meteen een bom aan energie en enthousiasme op me afkomen. Door het jonge team, de leuke werksfeer en de variatie in het werk dacht ik meteen; hier wil ik onderdeel van zijn. En ja hoor, het team van Sociaal Kapitaal heeft mij met open armen ontvangen!

Bij Sociaal Kapitaal krijg ik de kans om de wereld van online marketing in de praktijk te ontdekken, maar vooral ook om mezelf verder te ontwikkelen en nóg meer te leren. Want een ding weet ik zeker, je bent nooit uitgeleerd. Vandaar dan ook dat ik mij de komende tijd veel met social media en content marketing zal gaan bezighouden. Ik hou niet van stilzitten en sta te popelen om mijn creatieve brein los te laten binnen Sociaal Kapitaal!

Wil je graag meer weten over mij of over de mogelijkheden die we bij Sociaal Kapitaal voor jou kunnen bieden? Stuur me dan gerust een berichtje. Ik maak graag kennis met je!


leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

Trending Topics // September 2021
Trending topics
Trending Topics // September 2021
Nu lezen
Moet je TikTok wel of niet inzetten voor jouw bedrijf?
Overige Updates
Moet je TikTok wel of niet inzetten voor jouw bedrijf?
Nu lezen
Trending Topics // Augustus 2021
Trending topics
Trending Topics // Augustus 2021
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
Op zoek naar échte specialisten?

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact. Daarom komen we graag snel bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Samen bespreken we hoe wij onze kennis en kunde in kunnen zetten voor jouw bedrijf.

Laten we kennis maken!