Overige Updates

Maak kennis met Toon!

Geschreven door
Maak kennis met Toon!

Hey! Mijn naam is Toon Verdeuzeldonk, ik ben 23 jaar en kom uit het pittoreske Wanssum. Naast Wanssum ben ik regelmatig te vinden in Nijmegen. Daar behaalde ik vorig jaar mijn bachelordiploma Nederlandse Taal & Cultuur aan de Radboud Universiteit. Om mezelf te specialiseren koos ik direct voor een master Communicatie & Beïnvloeding. Hier leer ik meer over het inzetten van taal om mensen over te halen jouw product te kopen. Storytelling is natuurlijk héél belangrijk bij het creëren van een krachtig merk. Daar weten ze bij Sociaal Kapitaal alles van. De komende twee maanden ben ik stagiair bij Sociaal Kapitaal, hier kom ik een adviesvraag uitwerken in de vorm van een adviesrapport en presentatie.

Waarom heb je voor Sociaal Kapitaal gekozen?

Na enkele websites bezocht te hebben sprak de site van Sociaal Kapitaal mij het meeste aan. Het tikkeltje informele taalgebruik en de openheid leidde ertoe dat ik een open sollicitatie stuurde. Toen ik werd uitgenodigd beviel de open sfeer mij meteen en zodoende ben ik van begin november tot eind december in Horst op kantoor te vinden.

Wat vind ik leuk?

Mijn studiekeuze verraadt het misschien al, lezen vind ik ontzettend leuk. Voornamelijk biografieën van mensen die ik interessant vind. Meestal zijn dit topsporters of militairen. Mijn favoriete biografie is American Sniper. Dit boek gaat over een Amerikaanse sluipschutter die werd uitgezonden naar Afghanistan.Naast lezen hou ik van ieder soort speciaalbier dat mij wordt aangeboden. Je maakt me blij met een licht blond biertje, maar ook met een IPA of een donkerbruin speciaalbier. Als het op drinken aankomt ben ik niet de moeilijkste. Ik sta wel kritisch tegenover de snacks die ik erbij aangeboden krijg. Een kaasplankje mag, maar dan moeten deze wel omringd zijn door schijven fuet-worstjes. Wanneer er partysnacks bij komen, dan moeten de bitterballen rijkelijk gevuld zijn. Liefst ook niet uit de air-fryer, maar dit zie ik na een paar glaasjes wel door de vingers.

leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

Wat is de metaverse?
Contentcreatie
Wat is de metaverse?
Nu lezen
Terugblik 2022
Overige Updates
Terugblik 2022
Nu lezen
Influencer marketing in 2023
Contentcreatie
Influencer marketing in 2023
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!