De laatste paar blogs die je van ons gelezen hebt, gingen dieper in op specifieke materie inzake social media. Denk hierbij aan het plaatsen van je vacature op LinkedIn, Pinterest Advertising, het zakelijke gebruik van Snapchat en het inzetten van je medewerkers in je sociale beleid. In deze weblog vind je geen ‘stugge’ materie, maar wil ik jullie graag meenemen in de bruisende wereld van Sociaal Kapitaal. Er gebeurt namelijk veel én er staat veel te gebeuren.

Verhuizing en nieuw personeel

We trappen af met twee zaken die verband houden met elkaar: Sociaal Kapitaal is recentelijk verhuisd én we hebben nieuw personeel aangenomen. Na een jaar Sociaal Kapitaal gerund te hebben vanuit ons kantoor in de Steenstraat, hartje centrum te Horst, werd het tijd voor vernieuwing. Niet alleen omdat we personeel wilden aannemen, ook omdat de wereld af ten toe te klein werd. Alsof het zo moest zijn, kwamen we in gesprek met Geert Buskes (van Effecty) en Niek Geurts (van MarketingMakkers) en kwamen we tot het idee om wellicht een pand of ruimte samen te betrekken. Het idee: gezamenlijk één locatie betrekken -hoewel ieder bedrijf voor zichzelf werkt- waar bedrijven uit de wijde omtrek terecht kunnen voor het optimaliseren van hun externe marketingcommunicatie. Dit idee evolueerde toen bleek dat er op de Witveldweg (nabij Inter Chalet) nog een gigantisch kantoorpand vrij stond, waar nog ruimte bleek te zijn voor een heel nieuw bedrijvencentrum. Het uiteindelijke idee: samen met Effecty en MarketingMakkers het kloppende marketinghart vormen van een nog op te zetten bedrijvencentrum aan de A73. Een uitdaging die we maar al te graag aan gingen en gaan!

Na meerdere brainstormsessies en vergaderingen onder het genot van één of meerdere biertjes kwamen we tot het volgende idee: het overkoepelende bedrijvencentrum gaan we smoel geven aan de hand van de naam ‘HUB73 BuzznessCentre’; het marketinghart (in de vorm van Sociaal Kapitaal, Effecty en MarketingMakkers) zal zich presenteren onder de noemer ‘STUIFx’. Geen saai bedrijvencentrum, geen grijze kantoormussen, geen gesloten werkplekken, niets van dat alles. Wat wij willen neerzetten is een bruisend bedrijvencentrum waar eenieder bij elkaar over de vloer kan komen; waar we gebruik maken van kruisbestuiving; waar je met plezier langskomt om even een kop koffie te drinken; waar STUIFx regelmatig een Instuif organiseert om marketingevents te organiseren; kortom, waar álles mogelijk is. De locatie leent zich daar uitstekend voor, gezien de ruime parkeerplekken, de ideale ligging aan de snelweg en de ruimte voor groei. De missie van STUIFx laat zich simpel samenvatten: kennis delen op het gebied van externe marketingcommunicatie.

Als gezegd, de verhuizing was tevens noodzakelijk vanwege het aannemen van een nieuwe medewerker. Deze nieuwe medewerker past perfect in lijn van de groei van Sociaal Kapitaal, aangezien we de tijd en ruimte willen behouden om iedere klant met de juiste zorg te begeleiden. Met gepaste trots presenteren we *Trrrrrromgeroffel* Renzo den Bekker! In een volgende blog zal hij de ruimte krijgen om zichzelf uitgebreid voor te stellen en vanaf november zal hij worden toegevoegd aan ons team!

‘Murica

Hoe vaak krijg je de kans om Mark Zuckerberg, Elon Musk en Sundar Pichai een handje te geven? Niet zo heel vaak natuurlijk en het valt nog maar te bezien of wij deze mogelijkheid gaan krijgen. Maar we gaan het in ieder geval proberen! Van 6 tot en met 22 oktober gaan wij namelijk naar Californië en zullen we een bezoek brengen aan Sillicon Valley en alles wat te maken heeft met technologische ontwikkelingen. We kunnen niet uitsluiten dat we hier en daar ook een beetje plezier gaan maken en de toerist gaan uithangen, maar dat moet prima te combineren zijn. Overigens zullen we deze weken gewoon werkzaam zijn voor onze klanten.

Zo. Dat was even een hele mond vol mooie dingen. Snel weer aan de slag! Wil jij een keertje komen kijken op onze nieuwe locatie? Of sparren over het marketingbeleid van je bedrijf? Neem dan even contact met ons op of loop gezellig binnen. De koffie is warm en het bier staat koud. Tot snel!

leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

Social media marketing: tactiek en strategie
Overige Updates
Social media marketing: tactiek en strategie
Nu lezen
Social media marketing: organic growth
Overige Updates
Social media marketing: organic growth
Nu lezen
Trending Topics // Mei 2020
Trending topics
Trending Topics // Mei 2020
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
wil jij naar een hoger niveau?

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact. Daarom komen we graag snel bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Samen met jou kijken we naar de diensten die aansluiten bij de doelstellingen en wensen van jouw bedrijf.

Laten we kennis maken!