CASES

Video content Buitenplaats Beekhuizen

Toffe Reels vanuit de schitterende natuur in Nationaal Park Veluwezoom. Check ze hier!

Video content Buitenplaats BeekhuizenVideo content Buitenplaats Beekhuizen

Geniet, beleef en verwonder op Buitenplaats Beekhuizen

Buitenplaats Beekhuizen is een luxe, kleinschalig ‘glamping-only’ vakantiepark gelegen in Velp, vlak aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom. Onze samenwerking met de Buitenplaats begon een aantal jaren geleden. Samen met Effecty tekenden we een krachtig merkverhaal op, werden doelgroepen gesegmenteerd én diverse klantreizen in kaart gebracht. Meer informatie hierover lees je in deze uitgebreide case.

Vandaag de dag werken we nog altijd nauw samen met Buitenplaats Beekhuizen en zijn we verantwoordelijk voor het uitvoeren van de social media strategie. Ongekende, krachtige storytelling speelt hierin een grote rol. Naast pakkende teksten en krachtige fotografie wordt video content steeds belangrijker in de wereld van social media. En daar spelen we bij Buitenplaats Beekhuizen maar al te graag op in!

Zo gingen we aan de slag met het maken van Reels met als belangrijkste doel: de beoogde doelgroep kennis laten maken met de Buitenplaats. Het resultaat? Een vertaling van het merkverhaal in 9 krachtige video’s met ruim 80.500 organische views!

Ontdek de lodgetenten van de Buitenplaats

Of bekijk de knusse Bush Pods

Verwondermomenten

Gezelligheid in de schemering! 

Genieten bij het kampvuur

Heerlijk ontwaken midden in de natuur

Ik wil ook! Ik wil ook!
we doen meer

Andere cases uitgelicht

Bekijk meer van ons werk
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.