Overige Updates

Erwin aan de slag bij Sociaal Kapitaal

Geschreven door
Erwin aan de slag bij Sociaal Kapitaal
Erwin Maas

Heey! Ik ben Erwin, 28 jaar, afkomstig uit Horst en het nieuwste gezicht bij Sociaal Kapitaal. Met deze blog geef ik een eerste inkijkje in wie ik ben als persoon en hoe ik graag te werk ga. Na een kleine omzwerving (tweeënhalf jaar als combinatiefunctionaris sport gewerkt in Nederweert) ben ik terug in de wereld van de marketing en communicatie. Een master Communicatie- & Informatiewetenschappen en een traineeship bij de gemeente Horst aan de Maas hebben gezorgd voor een mooie basis. Een basis die nu in de praktijk gebracht gaat worden met uitdagende projecten en kansen bij Sociaal Kapitaal. De Golden Circle van Sinek is een belangrijke tool in de werkwijze van Sociaal Kapitaal: op zoek gaan naar wat je doelstelling, drijfveer of geloof is. Mijn eigen introductie is een mooie aanleiding voor mezelf om eens aan de slag te gaan met de Golden Circle.

WAAROM ga je aan de slag bij Sociaal Kapitaal?  

Een jong, energiek, dynamisch en groeiend bedrijf dat succesvol wil zijn in het succesvol maken van anderen. Daar wil ik dolgraag zelf onderdeel van uitmaken en een persoonlijke bijdrage aan leveren. Daarbij biedt de omgeving van HUB73 heel veel kansen en inzichten die mij direct verder kunnen helpen om te groeien in de rol van Social Media Marketeer. De gezellige en bruisende omgeving van HUB73 vol met leeftijdsgenoten blijft ook continu groeien; daarover binnenkort meer..!
Uiteindelijk gaat het mij erom dat er (mede dankzij mij) gezamenlijke succesverhalen ontstaan tussen klant en Sociaal Kapitaal.

HOE ga je dat bereiken?  

Door iedere dag met een open blik en veel enthousiasme klanten vooruit proberen te helpen. Het waarnemen van wat er in de omgeving speelt, is daarbij een belangrijk uitgangspunt: luisteren, proeven  en bekijken wat er gevraagd wordt en daarbij een passend, en liefst zelfs overtreffend, resultaat te kunnen bieden. Mijn open en sociale karakter met oog voor details moet hierin een belangrijke rol gaan spelen.

WAT ga je doen bij Sociaal Kapitaal?

Als allround Social Media Marketeer ga ik klanten helpen en voorzien van advies bij al hun vragen op social media gebied. De social media-wereld is non-stop in beweging, en daar ga ik in meebewegen. Iedere dag nieuwe dingen leren, ontwikkelingen ervaren en vervolgens direct toepassen in de praktijk; inspelen op de vraag van de klant staat daarmee voor mij dan ook centraal.

Op grafisch vlak hoop ik me de komende tijd nog verder te gaan ontwikkelen, aangezien mooie foto’s en kwalitatieve video’s een cruciale rol spelen in de online communicatie. Één beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden! Met deze kennis ga ik de klanten van Sociaal Kapitaal laten ervaren hoe leuk en waardevol succesvolle social media inzet kan zijn.

De ‘waarom, hoe en wat-vragen’ hebben mij persoonlijk erg geholpen bij een korte introductie over mezelf. Nieuwsgierig geworden naar meer over Erwin of Sociaal Kapitaal? Wij maken graag nader kennis om elkaar beter te leren kennen én vooral ook om jouw bedrijf nóg succesvoller te maken,  o.a. aan de hand van een aantal ‘waarom, hoe en wat-vragen’. Maak snel een afspraak!

leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

De unieke mogelijkheden van adverteren op Pinterest
Pinterest
De unieke mogelijkheden van adverteren op Pinterest
Nu lezen
Trending Topics // Juni 2021
Trending topics
Trending Topics // Juni 2021
Nu lezen
5 ingrediënten voor een opvallende en pakkende social media post
Contentcreatie
5 ingrediënten voor een opvallende en pakkende social media post
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
Op zoek naar échte specialisten?

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact. Daarom komen we graag snel bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Samen bespreken we hoe wij onze kennis en kunde in kunnen zetten voor jouw bedrijf.

Laten we kennis maken!