Anne gaat zich een half jaar lang storten in het bedrijfsleven bij Sociaal Kapitaal én onderzoek doen als afstudeerstagiaire. Ze stelt zich graag aan je voor!

Even voorstellen.

Hi! Mijn naam is Anne Bömers en ik woon in het mooie dorpje Grubbenvorst, bijna om de hoek bij HUB73. Als 21-jarige student aan de opleiding Marketing Management (Commerciële Economie) sta ik dit jaar op het punt om af te studeren! En wat is er nu een betere plek om dit te doen dan bij Sociaal Kapitaal? Dit jonge, gedreven en enthousiaste team heeft niet alleen een gezellige informele sfeer, maar zit ook boordevol humor - dat had ik binnen één dag al lang gezien!

Maar wat brengt mij eigenlijk hier? 

Vanuit mijn opleiding ontdekte ik al snel mijn liefde voor de creatieve kant van marketing. Alhoewel ik moet toegeven, ik ben een beetje een 'alleseter' als het gaat om creativiteit. Of het nu gaat om design, het bouwen van websites, fotografie, videografie, het schrijven van pakkende teksten of het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, ik wil er alles over weten! Daarom is een van mijn doelen tijdens mijn stage bij Sociaal Kapitaal om uit te vinden waar mijn ultieme passie ligt. Gelukkig worden er mij volop kansen geboden om dit te gaan ontdekken! 

Waar gaat mijn hart sneller van kloppen? 

Sporten, lekker eten, reizen én nog meer sporten! Sinds mijn jeugd speel ik volleybal en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Ongeveer een jaar geleden ben ik ook begonnen met hockeyen in Venlo en breng ik bijna elke week tijd door op de golfbaan om een balletje te slaan (of in ieder geval te proberen). Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan ga ik hardlopen of naar de sportschool. Natuurlijk moet ik al dat sporten compenseren met lekker eten, spelletjes en borrelen met vrienden en vriendinnen. En reizen? Daar word ik al helemaal blij van. Na een maand rondreizen in Vietnam en het behalen van twee duikbrevetten op Curaçao, begon het echt te kriebelen. Ik wil graag alles van de wereld zien en op de mooiste bestemmingen gaan duiken!

Klaar voor de actie! 

Ik sta te popelen om mijn creatieve brein de vrije loop te laten en me verder te ontwikkelen tijdens mijn stage bij Sociaal Kapitaal. Met een open geest en een flinke dosis enthousiasme hoop ik mijn weg te vinden binnen dit inspirerende team en een waardevolle bijdrage te leveren!

leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

Maak kennis met Marijn
Overige Updates
Maak kennis met Marijn
Nu lezen
Adverteren met behulp van AI: Hoe Meta's AI jouw marketing boost
Advertising
Adverteren met behulp van AI: Hoe Meta's AI jouw marketing boost
Nu lezen
AI, regelgeving & meer: 5 social advertising trends voor 2024
Advertising
AI, regelgeving & meer: 5 social advertising trends voor 2024
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
what's your story

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Daarom komen we graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Laten we kennis maken!