Overige Updates

Terug- en vooruitblikken met Sociaal Kapitaal

Geschreven door
Terug- en vooruitblikken met Sociaal Kapitaal
Jannis van den Heuvel

De oliebollen zijn nog niet helemaal verwerkt, het vuurwerk smeult nog een beetje na en veel bedrijven zijn een kort winterslaapje aan het houden. Ofwel: de perfecte tijd om terug te blikken op 2019 en te bekijken wat 2020 voor Sociaal Kapitaal allemaal in petto gaat hebben!

Wil je weten wat er in 2020 op het gebied van social en online media gaat gebeuren? Dan kun je het beste even de blog van kompaan Geert lezen.

2019:  Het jaar van groei

Hoe je het wendt of keert: 2019 was een prachtig jaar voor Sociaal Kapitaal. We eindigden 2018 met de nominatie voor de Ondernemersprijs Horst aan de Maas - die we helaas niet wonnen-, waarna veel klanten ons nog beter wisten te vinden. 2019 was het eerste volledige jaar waarin we een voltijd teamlid erbij kregen in de vorm van Erwin. In datzelfde jaar hadden we echter direct meer versterking nodig, eerst in de vorm van Theuntje, daarna vervangen in de persoon van Milou.

De groei van Sociaal Kapitaal gaat echter verder dan het aantal medewerkers. Onze dienstverlening is verbreed, verdiept en op individueel niveau zijn we allemaal een stuk sterker geworden. Het is mooi om mensen te zien groeien. Sociaal Kapitaal is de zolderkamer volledig ontgroeid en resideert sinds eind 2017 in één van de mooiste locaties van Noord-Limburg: business center HUB73.

HUB73: in 2019 gegroeid naar een business center met 40 medewerkers.

HUB73

HUB73 heeft een prominente rol gespeeld in de groei van Sociaal Kapitaal. Eind 2017 startten we het project HUB73 met Effecty en MarketingMakkers, met toentertijd in totaal 10 medewerkers. Nu, begin 2020, zijn we gegroeid naar meer dan 10 bedrijven met meer dan 40 medewerkers. HUB73 staat voor work, play en grow: een visie waarin Sociaal Kapitaal zich perfect vindt. Doe waar je goed in bent en word daar de beste in. Voeg waarde toe. Deel kennis, wees open, ontwikkel jezelf, speel, heb plezier, wees gezond ambitieus en zie vervolgens wat er allemaal kan gebeuren.

2020: gezond ambitieus

Wat staat er voor ons te wachten in 2020? Wat zijn de ambities voor Sociaal Kapitaal? Eigenlijk willen we 2020 hetzelfde aanpakken als 2019. We zijn gezond ambitieus, maar we willen zeker niet groeien óm het groeien. We willen groeien in medewerkers als de situatie daarom vraagt. We willen vooral sterker worden, nog meer waarde toevoegen voor onze klanten. We zijn actief in een hele dynamische markt die morgen weer anders kan zijn. Een markt die vereist dat je kansen blijft zien en ze vervolgens ook weet te verzilveren. We willen de samenwerkingen intensiveren met partners, niet alleen met partners op HUB73, maar ook daarbuiten. We willen blijven spelen, plezier blijven maken. We willen kennis delen, jou sterker maken. En dan? Dan zullen we wel zien wat 2020 ons allemaal gaat brengen.

Dan rest me in dit stukje tekst niet meer dan het allerbelangrijkste van allemaal. Mensen bedanken. Allereerst mijn waarde compagnon en goede vriend Geert en onze medewerkers Erwin, Theuntje en Milou. Ontzettend bedankt voor alles wat jullie doen, jullie positiviteit en inzet. En daarna natuurlijk onze klanten: zonder jullie had Sociaal Kapitaal letterlijk geen bestaansrecht. Bedankt voor het vertrouwen!

Hopelijk wordt 2020 weer een prachtig jaar. Aan ons zal het niet liggen.


leesvoer

Dit is ook écht iets voor jou

Ephemeral content: 5 redenen waarom jouw bedrijf dit moet inzetten!
Instagram
Ephemeral content: 5 redenen waarom jouw bedrijf dit moet inzetten!
Nu lezen
Maak kennis met Isabel!
Overige Updates
Maak kennis met Isabel!
Nu lezen
Wat doet social media in 2021?
Overige Updates
Wat doet social media in 2021?
Nu lezen
Bedankt voor je inschrijving. Veel leesplezier!
Oeps! Daar ging iets niet goed. Probeer het nog eens.
Op zoek naar échte specialisten?

We komen graag bij je langs!

Wij houden van laagdrempelig, persoonlijk contact. Daarom komen we graag snel bij je langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Samen bespreken we hoe wij onze kennis en kunde in kunnen zetten voor jouw bedrijf.

Laten we kennis maken!